Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους.

-Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας: «Ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη, απέναντι σε μία πολύ καλή και σκληροτράχηλη ομάδα που δεν είχε χάσει προηγουμένως στην έδρα της. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το ότι μένουμε στα ψηλά, συγκάτοικοι στην κορυφή. Πέρυσι είχαμε δύο βαθμούς περισσότερους και ήμασταν καλύτεροι σε αναλογία τερμάτων, αλλά δείχναμε ότι είχαμε φτάσει στο ταβάνι μας. Φέτος δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και πιστεύω ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στον β’ γύρο. Τα αποδυτήρια είναι εξαιρετικά. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν οι επιτυχίες που θέλουμε. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Για το καλό πρόσωπο μετά την ήττα από την Ομόνοια: «Είχαμε ένα κακό 15λεπτο και το πληρώσαμε. Όντως βελτιώσαμε την ανασταλτική λειτουργία, έχουμε τρεξίματα και είμαστε καλοί επιθετικά».

-Για το ότι η ομάδα δείχνει φέτος ωριμότερη: «Γίναμε πιο έμπειροι εντός κι εκτός γηπέδου. Ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας, μόνο με τα του οίκου μας κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

-Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Θα εγγραφούν Μελούσο και Κανέ. Θα κοιτάξουμε την επιθετική ενίσχυση. Έφυγε ο Μάνγκα, τραυματίστηκε ο Νταβό που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν».

-Για τους Πέπε-Μπότσκαϊ που αποχώρησαν με προβλήματα: «Ο Πέπε αποχώρησε με μυϊκό τραυματισμό, ο Μπότσκαϊ δέχθηκε ένα χτύπημα. Θα γνωρίζουμε σήμερα τα νεότερα».

-Για τα επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα: «Θα πω ότι η φιλοξενία των ανθρώπων της Νέας Σαλαμίνας ήταν εξαιρετική. Το ότι τα καταδίκασαν, δείχνουν ότι θέλουν να εκλείψει αυτό το φαινόμενο. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις. Θα πω για τους δικούς μας οργανωμένους, είχαμε μια παρεξήγηση με τα καπνογόνα και τα πρόστιμα. Επικράτησε η αγάπη για την ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στη Θύρα 5 και στον κόσμο μας γενικώς, που παρά τον φόβο από την περσινή χρονιά έδωσε το παρών του στο παιχνίδι, αν και δυστυχώς επαληθεύτηκε ο φόβος που είχε».