Συνεχίζει να εντυπωσιάζει την φετινή σεζόν η Φιορεντίνα, η οποία πέρασε με 1-0 από την έδρα της Μόντσα για την 17η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η Φιορεντίνα άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Μπελτράν εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του πορτιέρε της Μόντσα, Ντι Γκρεγκόριο, και έγραψε το 0-1, ενώ στο 28ο λεπτό το σουτ του Καγιόντε δεν ανησύχησε τον πορτιέρε των γηπεδούχων. Δύο λεπτά αργότερα η προσπάθεια του Κυριακόπουλου πέρασε αρκετά εκτός και στο 36’ οι «Βιόλα» έφτασαν μια ανάσα από το να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους, αλλά ο Ντι Γκρεγκόριο με εξαιρετική επέμβαση είπε «όχι» στον Μπαράκ. Στο 49ο λεπτό η Μόντσα απείλησε με τον Κυριακόπουλο, ενώ από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια αξιοσημείωτη φάση, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Καλντιρόλα, Μάρι, Ντ’ Αμπρόζιο, Περέιρα, Κυριακόπουλος, Γκαλιαρντίνι(46’ Τσιουρία), Άκπα Άκπρο, Περέιρα(46’ Κολόμπο), Κολπάνι(61’ Καρμπόνι), Πεσίνα, Μότα(79’ Βινιάτο)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Καγιόντε, Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι, Μπιράγκι, Ντάνκαν(84’ Αματούτσι), Αρτούρ(77’ Μαντραγκόρα), Ικονέ(84’ Σοτίλ), Μπαράκ(56’ Μίνα), Κουαμέ, Μπελτράν(46’ Ενζολά)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ