Η ήττα από το ΑΠΟΕΛ φανέρωσε τις αδυναμίες της Ομόνοιας και οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Το αρχικό πλάνο περιλαμβάνει δύο κινήσεις, ωστόσο μπορεί να φτάσει και μέχρι τις…τέσσερεις! Συγκεκριμένα, οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση στράικερ και ενός δεξιού οπισθοφύλακα. Παράλληλα, θα περιμένουν να δουν την κατάσταση με τον Φαμπιάνο, ενώ παραμένει ανοικτό το να επιστρέψει ο Παναγή από τον δανεισμό του στον Εθνικό Άχνας.

Αν ωστόσο, δεν έρθουν τα πράγματα με τους δύο προαναφερθέντες όπως τα θέλουν στην Ομόνοια, και εν τη απουσία του Ουζόχο για το Κόπα Άφρικα, ίσως προχωρήσουν σε προσθήκη τερματοφύλακα.
Παράλληλα, γίνονται σκέψεις για να έρθει κάποιος στη θέση του Σεμέδο που θα λείψει κι αυτός για τον ίδιο λόγο με τον Νιγηριανό κήπερ.

Πάντως, οι πράσινοι έχουν δύο κενές θέσεις στον Κατάλογο Α’, αφού αυτή τη στιγμή είναι…καπαρωμένες οι 15 από τις 17 θέσεις για τους ξένους-κοινοτικούς, όμως, οι ιθύνοντες πιθανότατα να προβούν στη διαγραφή του τραυματία Εράκοβιτς, ενώ δεν είναι απίθανο να προκύψουν και αποχωρήσεις.

Θράσος Δημητρίου