Οι σύντροφοι και οι γυναίκες των περισσότερων ποδοσφαιριστών ανά τον κόσμο ταξιδεύουν διαρκώς. Είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις, είτε για να βρίσκονται στο πλευρό πότε του αγαπημένου τους, πότε της οικογένειάς τους, είτε απλώς για αναψυχή.

1. Σάσα Άτγουντ: Μέσα στο 2023 τα περισσότερα ταξίδια ήταν 17 και τα πραγματοποίησε η σύντροφος του Τζακ Γκρίλις, η οποία στέφθηκε βασίλισσα για την φετινή χρονιά. Το 27χρονο μοντέλο, που είναι επί χρόνια η σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι έχει συγκεντρώσει μέσα στο 2023 πάνω από 37.000 αεροπορικά μίλια. Τρία ταξίδια στο Παρίσι, διακοπές στο Ντουμπάι, τη Μαδρίτη, τη Μύκονο, το Αμάλφι και τη νότια Γαλλία, βρίσκονται μεταξύ των προορισμών που διάλεξε να επισκεφθεί.

2: Χεορχίνα: Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία φέτος έκανε 11 ταξίδια.

3: Σάρλοτ: Με τρία ταξίδια λιγότερα η σύζυγος του Κίραν Τρίπιερ, κατέκτησε την τρίτη θέση.

4: Μπέκι: Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η σύζυγος του επιθετικού της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι.

5: Κολίν: Με ταξίδια στην Ιταλία, το Λας Βέγκας και το Ντουμπάι και αρκετά ακόμα έφτασε τα 8 μέσα στο έτος, μόλις ένα λιγότερο από την σύζυγο του Γουέιν Ρούνεϊ. Μεταξύ των προορισμών που επισκέφθηκε, ήταν η Ελβετία για σκι, το Παρίσι, έκανε μία στάση στην Ουάσιγκτον για να δει τον αγαπημένο της ενώ έκανε και ταξίδια αναψυχής σε Μαϊάμι, Πορτογαλία, Βαρκελώνη και Τουρκία.

6. Μόλις πέντε ταξίδια έκανε η αγαπημένη του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. Στη ίδια θέση με επίσης πέντε ταξίδια μέσα στο 2023 βρίσκονται και οι Μέγκαν, σύζυγος του ΠίκφορντΠέρι Έντουαρτς, σύντροφος του Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν και η Πέιτζ Μίλιαν αγαπημένη του Ραχίμ Στέρλινγκ.

10. Κέιτ: Στην δέκατη και τελευταία θέση της σχετικής κατάταξης βρίσκεται η σύζυγος του Χάρι Κέιν με μόλις τρία ταξίδια.