Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για τη νίκη επί του Εθνικού και το ματς με τη Δόξα: «Ξεπεράσαμε ένα δύσκολο εμπόδιο. Στο Δασάκι πάντα είναι δύσκολη αποστολή. Χωρίς ίχνος υποτίμησης θα αντιμετωπίσουμε τη Δόξα για να συνεχίσουμε την αντεπίθεσή μας. Θα πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί, είδαμε τι μπορεί να κάνει η Δόξα αν δεν παρουσιαστείς όπως πρέπει. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε για να πάρουμε ακόμη μία νίκη. Είναι αδιαπραγμάτευτος ο στόχος. Σιγά σιγά πλησιάζουμε τις προπορευόμενες ομάδες. Δείχνουμε ότι ανεβαίνουμε αλλά πρέπει να υπάρξει και συνέχεια, είναι μακρύς ο δρόμος».

Αν θα γίνουν προσθαφαιρέσεις τον Ιανουάριο: «Προσθήκες θα έχουμε γιατί περιμένουμε τον Ιανουάριο να επιστρέψουν αρκετά παιδιά. Ο Ναούμ, ο Εγγλέζου, δεν τους είχαμε από το ξεκίνημα. Για τις προσθαφαιρέσεις θα το δούμε προσεχώς. Σίγουρα υπάρχουν σκέψεις, δεν απασχολεί τώρα αλλά σε όλη τη διάρκεια του χρόνου».

-Για τις ανανεώσεις: «Δεν συνηθίζουμε να περιμένουμε την τελευταία στιγμή. Αυτούς που θέλουμε να κρατήσουμε συνήθως κάνουμε τις κινήσεις μας πριν την ολοκλήρωση της σεζόν».

-Για τα παράπονα του Εθνικού για τη διαιτησία: «Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός. Οι δηλώσεις μετά τον αγώνα μας προκάλεσαν απορία. Δεν χρειάζεται να δώσουμε συνέχεια. Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού έπρεπε να αποβληθεί, εμείς δεν απειληθήκαμε ούτε στο ελάχιστο».