Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ. Η κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος χωράει μόνο έναν. Ποιον; Θα το μάθουμε απόψε! Ο «τελικός των τελικών» στο ΓΣΠ θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή και τον αναμένουμε όλοι με τρομερό ενδιαφέρον και μεγάλη αγωνία.

ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ ισοβαθμούν στους 72 βαθμούς, αλλά στην ισοβαθμία υπερτερεί ο ΑΠΟΕΛ που είναι πρώτος και παίζει σήμερα για δύο αποτελέσματα, νίκη και ισοπαλία, τη στιγμή που η ομάδα της Λάρνακας χρειάζεται μόνο νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχασαν τα ηνία στο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια και ψάχνουν την επιστροφή απέναντι στην ομάδα της Λάρνακας, η οποία έχει φτάσει πολλές φορές στην πηγή τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχει πιει νερό. Ποιος θα χαμογελάσει στο τέλος;

Η νίκη του ΑΠΟΕΛ έχει απόδοση 2.25, η ισοπαλία είναι στο 3.50 και η νίκη της ΑΕΚ δίνει 3.55 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτιά στη βαθμολογία παρά την ήττα από την Ομόνοια την περασμένη αγωνιστική, κι αυτό χάρη στην ισοπαλία που πήρε η Ανόρθωση από την ΑΕΚ με γκολ στις καθυστερήσεις. Ο ΑΠΟΕΛ έχει τέσσερα διαδοχικά NG και under 2.5 γκολ, συνολικά πέντε εδώ και έξι αγωνιστικές: στα τρία από τα έξι ματς έμεινε άσφαιρος, στα δύο κράτησε το μηδέν πίσω. Η ΑΕΚ έχει οχτώ under 2.5 γκολ στα δέκα τελευταία παιχνίδια και πέντε ΝG στα επτά τελευταία ματς: έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα επτά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια.

Τι θα δούμε σήμερα; Το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.12 και το over 3.5 γκολ είναι στο 3.80, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.72. Στο 1.88 το GG, στο 1.87 το NG. Το ενδεχόμενο να μείνει άσφαιρος ο ΑΠΟΕΛ δίνει 3.45, ενώ για την ΑΕΚ η αντίστοιχη απόδοση είναι 2.57.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!