Είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στην ενδεκάδα της Ομόνοιας, στις 25 Σεπτέμβριου σε εκείνο τον αγώνα με τον Άρη στο ΓΣΠ (2-2). Ο λόγος για τον Άνταμ Λανγκ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να πάρει ξανά φανέλα βασικού μετά από 3 μήνες και να αγωνιστεί στην προσεχή αναμέτρηση με την ΑΕΛ. Σε τέτοιο ενδεχόμενο ο Ούγγρος διεθνής, θα πάρει πιθανώς τη θέση του Παναγιώτου, για να αποτελέσει δίδυμο με τον Κουλιμπαλί.
Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε άλλες αλλαγές στην αμυντική γραμμή. Αν είναι απόλυτα έτοιμος θα αγωνιστεί ο Μάθιους στο δεξί άκρο, αλλιώς τη θέση διεκδικούν Ψάλτης και Ζαχαρίου (είχε αγωνιστεί ως αλλαγή κόντρα στο ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη θέση και ίσως να προτιμηθεί).
«Παίζεται» επίσης και η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, μεταξύ Σιπριάνο και Λέζιακς, ο οποίος είναι επίσης πιθανό να επανέλθει!
*Τραυματίας είναι ο Φαμπιάνο και δεν υπολογίζεται.
*Όπως σημειώσαμε και νωρίτερα σε ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα μας, έγινε διευθέτηση για Σεμέδο και Ουζόχο και θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Τρίτης. Αντίθετα θα απουσιάζει ο Ανσαριφάρντ, λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την Εθνική του, όπως και ο Κασάμα.