Ενημέρωση από την ΚΟΠ για τις κίτρινες κάρτες.
*Οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Νάπας Αντώνιος Τσιάρας, Δημήτριος Διαμαντόπουλος και Miguel Angelo Ferreira Pires θα εκτίσουν την ποινή τους στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Stephane Badji θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ Λύσης Yebli Curtis Fabrice Marlon θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Χαλκάνορα Μάριος Κουζαρής θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ Πολεμιδιών Μιλτιάδης Ερωτοκρίτου και Γιώργος Άσπρου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Γεροσκήπου FC Oliveira Machado και Μιχάλης Πεκρής θα εκτίσουν την ποινή τους στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Κέδρου Παναγιώτης Ευαγγέλου και Mohamed Diabagate θα εκτίσουν την ποινή τους στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ψευδά Ανδρέας Χαραλάμπους θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού  Άσσιας Πρόδρομος Θεράποντος θα εκτίσει την ποινή του στην 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Μιχάλης Κολιάς θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α’ Κατηγορίας Cablenet.