Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο προπονητής της ΑΕΖ Λιάσος Λουκά για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Είστε το απόλυτο αουτσάιντερ της αγωνιστικής: «Είναι λογικό, παίζουμε εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο που τα τελευταία εννιά παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει οχτώ νίκες. Από κει και πέρα υπήρχαν και άλλα ματς με τα ίδια δεδομένα και καταφέραμε να έχουμε κέρδος και αυτό θα επιδιώξουμε και στο ΓΣΠ. Παίζουμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Έχουμε κάποιους παίκτες εκτός, όσοι είναι έτοιμοι θα παίξουν. Δούλεψαν στην εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές, ετοιμαζόμαστε και ψυχολογικά να πάμε να παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο, αλλά θα πάμε χωρίς φόβο και να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας δυνατά στοιχεία».

Ότι πάρετε στο ΓΣΠ θα είναι κέρδος: «Είμαστε το απόλυτο αουτσάιντερ αυτή την αγωνιστική και βάση φόρμας των δύο ομάδων. Εμείς πάνε δύο μήνες να νικήσουμε. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε όπως στα τελευταία παιχνίδια με Οθέλλο, Εθνικό και Καρμιώτισσα. Πάμε με λιγότερο άγχος σε αυτό το παιχνίδι και για να είμαι ειλικρινής αυτό μας βόλεψε σε κάποια παιχνίδια».

Για το παιχνίδι και την ισοπαλία κόντρα στην Καρμιώτισσα: «Για το πως παίξαμε μας άφησε άπλυτα ικανοποιημένους. Ήταν από τα χειρότερα μας παιχνίδια ειδικά στο α’ ημίχρονο όπου η Καρμιώτισσα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι. Ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι. Με την απόδοση μας είμαστε ικανοποιημένοι. Πριν από το παιχνίδι θέλαμε τη νίκη».

Για την μάχη της παραμονής: «Οι ομάδες από την ΑΕΖ και κάτω θα είμαστε κοντά, Θα ενισχυθούμε τον Ιανουάριο και εξαρτάται ποιοι θα είναι τυχεροί στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Εμείς θα κινηθούμε στην Κυπριακή αγορά, είμαστε σε επαφές με κάποιους».