Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.
Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: «Και οι δύο ομάδες είναι σε πολύ κατάσταση, οπότε περιμένουμε πως οι λεπτομέρειες θα παίξουν το ρόλο τους. Περιμένουμε από την ομάδα μας να δούμε συγκέντρωση, πάθος και συνέχεια. Πάνω σε αυτά έκτισε τη φετινή της πορεία και αυτά περιμένουμε να δούμε και το Σάββατο. Πάντα τα ντέρμπι αιωνίων έχουν τη δική τους ξεχωριστή σημασία. Είναι θέμα συζήτησης για μέρες και πριν και μετά τον αγώνα. Οι νικητές κερδίζουν πολλά περισσότερα από τους τρεις βαθμούς. Σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κάθε βαθμός μετρά. Από την άλλη, το ημερολόγιο δείχνει πως είμαστε νωρίς τη σεζόν. Οι δύο ομάδες μετά από πολλά χρόνια είναι ένα στοιχεία που προσθέτει».

Για τα βαθμολογικά δεδομένα εάν νικήσει ή αν ηττηθεί η Ομόνοια: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Το λέω με πάσα ειλικρίνεια. Ο κάθε βαθμός κάνει τη διαφορά. Αυτά τα ματς έχουν ξεχωριστή σημασία για τις δύο ομάδες. Ο νικητής δεν θα στεφθεί πρωταθλητής από τώρα. Δεν πιστεύω ότι κάποιος έχει την άποψη πως στην 15η αγωνιστική θα κριθεί ο πρωταθλητής. Αν είναι έτσι να μην παίξουμε τα υπόλοιπα ματς (σ.σ. γέλια). Το βγάζω από την εξίσωση, γιατί είμαστε ακόμα νωρίς. Σκεφτείτε ότι έχουμε πρωτάθλημα τεσσάρων γύρων και είμαστε στην αρχή του δεύτερου. Άρα δεν θα παίξει κάποιο ρόλο».

Για τον κόσμο και το νέο sold out: «Τους ευχαριστούμε. Ξέρουμε πως ήθελαν να ήταν πολλοί περισσότεροι μαζί μας, αλλά αυτά τα εισιτήρια έχουμε». 

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Δεν είναι υπέρ του Μάθιους οι πιθανότητες, υπάρχουν ακόμα τρεις μέρες και θα περιμένουμε, αλλά όπως είπα δεν είναι υπέρ του οι πιθανότητες. Ο Φαμπιάνο επέστρεψε από την Πορτογαλία. Θα τον αξιολογούμε καθημερινά και θα βλέπουμε την εξέλιξη της περίπτωσής του».

Για την περίπτωση Ουζόχο: «Γενικά για όλους τους ποδοσφαιριστές μας που θα συμμετάσχουν στο Ασιατικό Κύπελλο ή στο Κόπα Άφρικα, δεν έχουμε ακόμα λάβει τις κλήσεις και είμαστε σε επικοινωνία με τις ομοσπονδίες και μέσα στην βδομάδα θα υπάρξουν νέα . Δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Όταν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα ενημερώσουμε. Αυτά είναι θέματα που θα μας απασχολήσουν μετά το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ».

Για τις δηλώσεις του Λανγκ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ): «Δεν έχουμε να κάνουμε κανένα σχόλιο».

Για τη διαιτησία: «Να αναφερθούμε για το ματς με την Καρμιώτισσα. Η ανάλυση των φάσεων έδειξε πόσο άστοχο ήταν το παράπονο που εκφράστηκε από πλευράς Καρμιώτισσας. Όχι μόνο δεν αδικήθηκε, αφού το πέναλτι ήταν καθαρό, αλλά μάλιστα υπήρχαν τρία-τέσσερα λάθη στο ματς που ήταν εναντίον μας. Υπήρχε κόκκινη κάρτα για την Καρμιώτισσα που δεν δόθηκε και υπήρχαν τουλάχιστον δύο περιπτώσεις που δεν υποδείχθηκαν πέναλτι για την ομάδα μας».