Οι πρωτοπόροι ξεκουράζονται και απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής. Από την Πέμπτη το απόγευμα αρχίζει η προετοιμασία για την αναμέτρηση του μεθεπόμενου Σαββάτου με τον Άρη στη Λεμεσό και μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, αναμένεται η επιστροφή όλων των διεθνών που κλήθηκαν στις εθνικές ομάδες μεταξύ των οποίων είναι οι Ντάλσιο και Μπέλετς συν τους Κύπριους σε Ανδρών και Ελπίδων.
Η προσοχή θα επικεντρωθεί στους ποδοσφαιριστές που απουσίασαν με την ΑΕΛ με τα δεδομένα να είναι αρνητικά για το Βιγιαφάνες, ο οποίος έχει λίγες πιθανότητες να είναι έτοιμος, σε αντίθεση με τον Ντβάλι, η απουσία του οποίου πλησιάζει τον ενάμιση μήνα, αφού υπέστη μυϊκό τραυματισμό στις 7 Οκτωβρίου στη διάρκεια του αγώνα με τον Οθέλλο.
Λογικά, ο Γεωργιανός θα επιστρέψει, όμως αυτό θα επιβεβαιωθεί μέσα από τις προπονήσεις.
Στο μεταξύ, όσοι βλέπουν καθημερινά τις προπονήσεις, αρχίζουν να βγάζουν συμπέρασμα για την πρώτη μεταγραφή Ιανουαρίου που είναι ο Τζέφερσον Σόουζα.
Ο 22χρονος Βραζιλιάνος (6-10-2001) ξεχωρίζει με τις κινήσεις του, έχοντας για πλεονέκτημα την ταχύτητα αλλά και την τεχνική.
Ορισμένοι μάλιστα, μιλούν για σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ και επιπλέον λύση στην επίθεση και ειδικά στα δύο επιθετικά άκρα, αφού μπορεί να αγνιστεί και στις δύο πλευρές.
Το ότι μάλιστα η εγγραφή του θα αφορά τον κατάλογο Β είναι ότι καλύτερο, ώστε να μην χρειαστεί να φύγει άλλος ποδοσφαιριστής.