Με τα δύο γνωστά προβλήματα των τελευταίων ημερών έγινε η προπόνηση της ΑΕΚ την Μεγάλη Τετάρτη. Ο Αρόλντ Μουκουντί και ο Ροδόλφο Πισάρο δεν έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα και από την πορεία τους τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα είναι σε θέση να τεθούν στη διάθεση της ομάδας για τα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν, στις 15 και 19 Μαΐου κόντρα σε Ολυμπιακό και Λαμία αντίστοιχα.

Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο Ζίνι, που υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς/προσαγωγούς, ενώ από το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική των playoffs θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Λάζαρος Ρότα.

Ο Ματίας Αλμέιδα δούλεψε τόσο την ανασταλτική λειτουργία όσο και την επιθετική ανάπτυξη, εστιάζοντας στην κυκλοφορία και το πρέσινγκ. Οι «κιτρινόμαυροι» θα συνεχίσουν προπονήσεις μέχρι και το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ στη συνέχεια έχουν τριήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στα Σπάτα την Τρίτη του Πάσχα.

Ο Αργεντινός προπονητής, θυμίζουμε, έχει κληθεί για εξηγήσεις από την ΔΕΑΒ την ερχόμενη Τετάρτη για το περιστατικό της Τούμπας. Από πλευράς ΑΕΚ εκφράζεται η βεβαιότητα πως δεν θα υπάρξει τιμωρία του «Πελάδο», καθώς και από το βίντεο προκύπτει πως δημιουργήθηκαν συνθήκες που προκάλεσαν την αντίδρασή του και δεν προκάλεσε ο ίδιος το επεισόδιο.