Φέτος είναι ακόμα μία χρονιά που ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θα αγωνιστεί με ένα ξεχωριστό κράνος στο Grand Prix Βραζιλίας.
Η Βραζιλία και η πίστα του Ιντερλάγκος αποτελούν ιδιαίτερο προορισμό για τον Λιούις Χάμιλτον. Ο οδηγός της Mercedes-AMG κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο εκεί, ενώ το είδωλό του δεν είναι άλλο από τον θρύλο της Formula 1, Άιρτον Σένα. Επιπλέον, από το 2022 ο Χάμιλτον είναι επίτιμος πολίτης της Βραζιλίας, κάτι που είναι η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να δώσει η χώρα σε άνθρωπο με άλλη εθνικότητα.
Όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια, έτσι κι εφέτος, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, αγωνίζεται με ένα ειδικό κράνος στο Ιντερλάγκος. Ο βασικός σχεδιασμός δεν διαφέρει ιδιαίτερα, ωστόσο η σημαία της Βραζιλίας είναι τοποθετημένη στο πάνω μέρος.
Επιπλέον στο πλάι υπάρχουν τα χρώματα της Βραζιλίας και είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που θυμίζουν το κράνος που είχε ο Άιρτον Σένα. Τέλος, στο πίσω μέρος, υπάρχει το άγαλμα του Ιησού που αποτελεί εμβληματικό μνημείο του Ρίο ντε Τζανέιρο
Η Mercedes κέρδισε το μοναδικό της αγώνα το 2022 στη Βραζιλία και είναι μάλιστα η τελευταία της έως σήμερα. Ο Χάμιλτον θα ήθελε πολύ να συνδυάσει την επιστροφή του στο Ιντερλάγκος με μία νίκη.