Ο Χρίστος Χαραλάμπους μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 την επόμενη μέρα της μεγάλης νίκης επί του Άρη και είπε μεταξύ άλλων:

«Εμείς που ζούμε την ομάδα δεν μας ξάφνιασε το αποτέλεσμα, μόνο το σκορ μας ξάφνιασε αφού ήταν μεγάλο απέναντι σε μια καλή ομάδα και βλέπαμε ότι θα έρθει μια μεγάλη νίκη μετά από τόσα καλά παιχνίδια».

Πώς σχολιάζεις την απόδοση του Άρη:

«Περιμέναμε ότι ο Άρης θα ήταν κουρασμένος. Δεν ήταν εύκολο για τον Άρη να έρθει από την Ισπανία και να αγωνιστεί απέναντι σε εμάς που καιγόμασταν για τους βαθμούς. Δεν κατάφεραν να παίξουν το ποδόσφαιρο τους με κάθετες πάσες και μετά το δεύτερο γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα για εμάς».

Σκοράρατε με τέσσερεις διαφορετικούς σκόρερ, ένα σχόλιο για αυτό:

«Είχαν ευκαιρίες τα παιδιά και στα άλλα παιχνίδια να σκοράρουν και εχτές το έκαναν και δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί αλλά και το ψυχολογικό κομμάτι για να τους βοηθήσει στη συνέχεια. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η νίκη θα βοηθήσει την ομάδα για την συνέχεια με στόχο τη παραμονή στη κατηγορία».

Πώς βλέπετε την «μάχη» της παραμονής;

«Θα είναι ανοιχτά όλα μέχρι το τέλος και ο δρόμος είναι μεγάλος αφού με δύο νίκες μπορεί να βρεθείς πάνω βαθμολογικά. Ακόμα και η Δόξα είναι νωρίς να πούμε ότι έχει διαβαθμιστεί».

Για τον ίδιο προσωπικά πόσο είχε ανάγκη αυτή τη νίκη σαν προπονητής φέτος:

«Την είχα και εγώ ανάγκη αυτή τη νίκη μετά τα αρνητικά αποτελέσματα. Πολύ νωρίς να κριθεί κάτι και όλα τα παιχνίδια παίζονται ίσα και όλοι μπορεί να κερδίσουν και να χάσουν από όλους. Το πιστεύαμε μέσα στην ομάδα και με την ΑΕΛ και με το ΑΠΟΕΛ παίξαμε καλό ποδόσφαιρο είχαμε φάσεις αλλά δεν τα καταφέραμε και είμασταν σίγουροι ότι αυτό το αποτέλεσμα κάποτε θα ερχόταν».

Για τον Ανδρέα Κατσαντώνη που σκόραρε και έκανε ασίστ:

«Υπάρχουν αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές και ο Αντρέας βοήθησε και αυτός στο να έρθει το χθεσινό αποτέλεσμα».

Για τους τραυματίες:

«Είχαμε έξι παίκτες έξω που είναι βασικοί, κάποιοι τραυματίστηκαν και θα δούμε πότε θα επανέλθουν. Ευτυχώς για εμάς, έχουμε τη διακοπή και θα μπορούμε να αξιολογήσουμε την κατάσταση των παικτών».