Μετά την ήττα από την Ισπανία, ο προπονητής της Εθνικής μας Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε τα ακόλουθα:

«Δεν αρχίσαμε καλά, δείξαμε περισσότερο σεβασμό στον αντίπαλο. Κάναμε αβίαστα λάθη και δεχθήκαμε τα τρία γκολ. Στο β’ ημίχρονο ήταν καλύτερη η ομάδα, έγιναν αλλαγές» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η διοργάνωση τελείωσε, κανείς δεν είναι ευχαριστημένος ξεκινώντας από εμένα μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο και τους ευχαριστώ που ήρθαν και μας στήριξαν. Φαίνεται ότι η Λεμεσός μαζεύει κόσμο και ελπίζουμε και στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε τον κόσμο. Έχουμε μια νεανική ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα παίξει μαζί».

Ο απολογισμός και η συνέχεια: «Είμαστε στεναχωρημένοι αλλά κρατάμε τα θετικά, μάθαμε κάποια πράγματα, τι πρέπει να κάνουμε και να διορθώσουμε. Δεν υπάρχει άνθρωπος που πίστευε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλό σε αυτό τον όμιλο. Σε κάποια παιχνίδια δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Τελείωσε αυτή η διοργάνωση, περιμένουμε την επόμενη μετά τα δύο ματς με το Γιβραλτάρ».

Περιμένετε ότι η Εθνική θα είναι πιο ανταγωνιστική στο Nations Legaue; «Αυτός είναι ο στόχος, από την αρχή αυτός είναι ο στόχος. Οι αντίπαλοι είναι λίγο-πολύ κοντά στην δυναμικότητα μας. Δεν λέω ότι θα είναι εύκολο αλλά πιστεύω ότι με τους παίκτες που έχουμε αλλά και άλλους μπορούμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ, Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

«Και βέβαια θα κατεβάζω αμυντική εντεκάδα, διότι αυτοί δεν καταλαβαίνουν. Αυτούς δεν τους γυρεύει κανένας, μόνο λόγια είναι και δεν έχουν κάνει τίποτα. Θέλετε να κατέβω να παίξω με την Ισπανία επιθετικά; Σοβαρομιλάτε; Τόσο λίγοι ξέρουν από ποδόσφαιρο; Γι’ αυτό και κάθονται σπίτι και το μόνο που μπορούν είναι να κατηγορήσουν. Αν θέλουν να έρθουν σε αυτή την καρέκλα, τι έκαναν για να έρθουν εδώ; Εγώ τουλάχιστον κάτι παραπάνω έκανα από αυτούς. Τα λόγια είναι πολύ εύκολα».