Η Μίλαν βρήκε το πρώτο γκολ, πήρε και την πρώτη νίκη της στο Champions League με το 2-1 επί της Παρί έπειτα από ανατροπή, βάζοντας φωτιά στον 6ο όμιλο.
Η Μίλαν βρέθηκε να χάνει από την Παρί στην επιστροφή του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στο Σαν Σίρο, όμως κάπου εκεί έβαλε μπροστά στις μηχανές, σημείωσε το πρώτο τέρμα της στο Champions League κι έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1 για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου.
Το γκολ του πρώην στόπερ της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ, τιμωρήθηκε άμεσα από ψαλίδι του Ραφαέλ Λεάο κι έπειτα από ευκαιρίες και των δύο ομάδων ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν ο μοναδικός Γάλλος που σκόραρε στον αγώνα που μετείχε η κορυφαία γαλλική ομάδα.
Η ατμόσφαιρα ήταν εξ ορισμού καυτή λόγω της επιστροφής του Ντοναρούμα στο γήπεδο όπου λατρεύτηκε, ως αντίπαλος αυτήν τη φορά, ύστερα από την επιστροφή του ως παίκτης της εθνικής Ιταλίας. Ο «Dollaruma», όπως έγραφαν τα χαρτονομίσματα που πετάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο πανηγύρισε πρώτος στο γήπεδο, λόγω του τέρματος που σημείωσε ο Μίλαν Σκρίνιαρ στο 9ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά, λόγω αβλεψίας της άμυνας των «ροσονέρι».
Οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει νωρίτερα με μια καλή στιγμή και δεν πτοήθηκαν από το γκολ που δέχθηκαν. Συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και δικαίωθηκαν στο 12′, όταν ο Ντοναρούμα νίκησε τον Ζιρού, όμως στο ριμπάουντ ο Λεάο με ψαλίδι ισοφάρισε σε 1-1.
Η Παρί έδειξε κι αυτή σε πολύ καλή κατάσταση στα πρώτα λεπτά και έψαξε δεύτερο γκολ, αρχικά με κοντινή προσπάθεια του Κιλιάν Εμπαπέ που κατέληξε λίγο άουτ και κατόπιν με σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Ουσμάν Ντεμπελέ.
Ο Ζιρού έχασε νέα ευκαιρία από το σημείο στο οποίο προκάλεσε το γκολ της ισοφάρισης, με το κοινό του «Τζιουζέπε Μεάτσα» να μην προλαβαίνει να πάρει ανάσα από τις απανωτές ευκαιρίες των δύο ομάδων.
Έπειτα από περίπου 40 λεπτά αγώνα, η Παρί άρχισε να ξεφουσκώνει και να παίζει αρκετά μονοδιάστατα. Η παρουσία των Ραντάλ Κολό Μουανί και Ντεμπελέ στην επίθεση περνούσε… απαρατήρητη, μιας και όλοι οι συμπαίκτες τους έψαχναν τον Εμπαπέ χωρίς αποτέλεσμα.
Οι «ροσονέρι» δεν είχαν τέτοια… κολλήματα και στο 50ό λεπτό, οι δικοί της Γάλλοι συνδυάστηκαν για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Ζιρού με κεφαλιά δυναμίτη. Ο παίκτης που δημιούργησε την ασίστ, Τεό Ερναντέζ, είχε ευκαιρία να χριστεί σκόρερ ο ίδιος λίγο αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Ντοναρούμα του είπε όχι σε ένα χρονικό διάστημα όπου το παιχνίδι είχε μεταφερθεί στο γήπεδο της Παρί.
Ο Λουίς Ενρίκε έκανε τέσσερις αλλαγές από το 60′ μέχρι το 65′, με τον Γκονσάλο Ράμος να αναλαμβάνει το μεγαλύτερο επιθετικό βάρος, αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Ο Ρούμπεν Λόφτους Τσικ κατάφερνε να ελέγξει το κέντρο και η Παρί προσπάθησε να απειλήσει ακόμα και με γεμίσματα την εστία του Μάικ Μενιάν.
Ο Νόα Οκαφόρ παραλίγο να χριστεί σκόρερ λίγα λεπτά αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο για τη Μίλαν, ενώ μια άλλη αλλαγή, ο Κιανγκ Ιν Λι είχε σουτ στο δοκάρι (έπειτα κι από επέμβαση του Μενιάν), με την Παρί να χάνει την τελευταία ευκαιρία της για να ισοφαρίσει.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Τιάο, Ερναντέζ, Ρέιντερς, Μουσά (84′ Κρούνιτς), Πούλισικ (90+2′ Φλορέντζι), Λόφτους Τσικ, Λεάο (85′ Οκαφόρ), Ζιρού

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακιμί, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ (89′ Μπαρκολά), Ερναντέζ (65′ Μουκιέλ), Ζαΐρ Εμερί, Ουγκάρτε (60′ Ρουίθ), Βιτίνια (60′ Λι), Ντεμπελέ, Κολό Μουανί (60′ Ράμος), Εμπαπέ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ