Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τη διάθεση εισιτηρίων και τις λεπτομέρειες του αγώνα κυπέλλου, με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, που είναι ορισμένος για την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 19:00, στο VITEX – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα έχει ξεκινήσει από σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 16:00 πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και διαδικτυακά από την πλατφόρμα http://salamina.stadium-360.net/ .

Οι είσοδοι και ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 τη μέρα του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:

  • Κανονικό: 10 ευρώ
  • Μαθητικό: 5 ευρώ
  • Παιδικό: 1 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν έχουν ισχύ για τους αγώνες κυπέλλου και όλες/οι που επιθυμούν να παραστούν στον αγώνα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο. Προτεραιότητα αγοράς εισιτηρίων έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Από αύριο Τρίτη και ώρα 09:00 η προπώληση εισιτηρίων θα είναι ανοικτή για όλο το κοινό. Παιδικά εισιτήρια μπορούν να εξασφαλιστούν μόνο μετά από επικοινωνία με τα γραφεία του Σωματείου ή από τα ταμεία του γηπέδου.

Όλες / οι  οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Platinum & Premium (επίσημα θεωρεία boxes) μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια μόνο με επικοινωνία με τα γραφεία του Σωματείου στα τηλέφωνα επικοινωνώντας στο 7000 1948.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, βοήθεια ή και προμήθεια εισιτηρίου μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σωματείο στο 7000 1948 σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00, Τετάρτη 09:00-13:00).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ