Ο Σάσα Βεζένκοβ πήρε την ευκαιρία του και την άρπαξε από τα μαλλιά δείχνοντας ελπιδοφόρα σημάδια, με τους Κινγκς να στηρίζονται στον «τριπλό» Ντομάντας Σαμπόνις και τους «καυτούς» Κίγκαν Μάρεϊ και Κέβιν Χέρτερ για να λυγίσουν με 105-98 τους Θάντερ για το In-Season Tournament.
Ο Σάσα Βεζένκοβ έφαγε την… κρυάδα με το πρώτο DNP της καριέρας του στο ματς των Κινγκς με τους Μπλέιζερς. Δύο ημέρες αργότερα, πέρασε 34 σερί αγωνιστικά λεπτά στην άκρη του πάγκου των Κινγκς κόντρα στους Θάντερ. Όταν όμως πέρασε στο παρκέ προς το τέλος της τρίτης περιόδου ήταν πανέτοιμος, έδειξε ελπιδοφόρα σημάδια και συνέβαλλε και αυτός με τον τρόπο του στην νίκη του Σακραμέντο με 105-98 για το In-Season Tournament.
Ο Βεζένκοβ πήρε χρόνο συμμετοχής με τους βασικούς έχοντας ως αποστολή να ανοίγει το γήπεδο. Αυτό ακριβώς έκανε στην τέταρτη περίοδο, έβαλε δύο σημαντικά τρίποντα και έκανε αυτό που του ζήτησαν οι «Βασιλιάδες» πριν περάσει στον πάγκο, ολοκληρώνοντας την παρουσία του με 6 πόντους με 2/3 τρίποντα σε 8 λεπτά συμμετοχής, δείχνοντας ξανά σημάδια μπασκετικής ζωής, αλλά και ετοιμότητας.
Η βραδιά βέβαια στους Κινγκς ανήκε στους Κέβιν Χέρτερ (28 πόντοι) και Κίγκαν Μάρεϊ (24 πόντοι), οι οποίοι έβαλαν τα σουτ που έπρεπε όταν έπρεπε, εκμεταλλευόμενοι έτσι το πρώτο φετινό triple-double του Ντομάντας Σαμπόνις (17 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 13 ασίστ), ώστε το Σακραμέντο να σημειώσει την 2η σερί νίκη του και να βελτιώσει το ρεκόρ του στο 4-4.
Για τους Θάντερ, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ είχε 33 πόντους και ο Τζαλίν Γουίλιαμς 14 πόντους.

Ο απολογισμός του Σάσα Βεζένκοβ
Ο Σάσα Βεζένκοβ περίμενε την ευκαιρία του και την άρπαξε. Ο Βούλγαρος φόργουορντ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο πρώτο μέρος, αφού ο Μάικ Μπράουν θέλησε αρχικά να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κρις Ντουάρτε και στην συνέχεια – για μερικές άμυνες – στον Κέσλερ Έντουαρντς. Στην τρίτη περίοδο όμως άλλαξαν τα πράγματα.
Ο Μπράουν άφησε στον πάγκο τον αρνητικό Ντουάρτε (άποντος σε 5 λεπτά συμμετοχής) και έριξε ξανά πρώτα τον Έντουαρντς στο παρκέ αντί του άστοχου Χάρισον Μπαρνς (4 πόντοι με 1/8 σουτ). Με τους Θάντερ να τον αγνοούν όμως στην επίθεση, αποφάσισε να περάσει στο γήπεδο τον Βεζένκοβ με 2 λεπτά να μένουν για το φινάλε της τρίτης περιόδου για να ανοίξει το γήπεδο.
Ο Βεζένκοβ ξεκίνησε άσχημα, με ένα φάουλ στον Λου Ντορτ, ενώ λίγο αργότερα αστόχησε σε τρίποντο με 46 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος της τρίτης περιόδου. Στην τέταρτη περίοδο όμως το έργο ήταν διαφορετικό.
Όντας στο παρκέ μαζί με τους Μάρεϊ και Σαμπόνις, ο Βεζένκοβ βρήκε χώρους. Ξεκίνησε με ένα αμυντικό ριμπάουντ, για να ακολουθήσει ένα τρίποντο από την αριστερή γωνία έπειτα από ασίστ του Σαμπόνις.
Λίγο αργότερα ήρθε ένα κλέψιμο και δύο λεπτά αργότερα ήρθε ένα νέο τρίποντο,
από την δεξιά γωνία αυτή την πλευρά, πάλι από ασίστ του Σαμπόνις, που τον βρήκε με άνεση.
Οι Κινγκς ήθελαν να ανοίξουν το γήπεδο, ο Βεζένκοβ τους έδωσε αυτό που έψαχναν και με 5 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε πέρασε στον πάγκο με τον Μαλίκ Μονκ να παίρνει την θέση του, έχοντας εκπληρώσει την αποστολή του.
6 πόντοι
2/3 τρίποντα
1 ριμπάουντ (1 αμυντικό)
1 κλέψιμο
1 φάουλ
+5 στο +/-
σε 8 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 34-20, 53-42, 75-70, 105-98

ΣΑΚΡΑΜΕΝΤΟ ΚΙΝΓΚΣ (Μάικ Μπράουν): Σαμπόνις 17 (12 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 5 λάθη), Μπαρνς 4 (1/8 σουτ), Μάρεϊ 24 (3/10 τρίποντα, 11 ριμπάουντ), Χέρτερ 28 (4/10 τρίποντα, 10 ριμπάουντ), Έλις 8 (1/7 τρίποντα), Βεζένκοβ 6 (2/3 τρίποντα, 1 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο), Έντουαρντς, Λεν 3 (6 ριμπάουντ), Μονκ 12 (2/5 τρίποντα, 8 ασίστ), Ντουάρτε

ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ (Μαρκ Ντάιγκνολτ): Χόλμγκρεν 12 (5/12 σουτ, 7 ριμπάουντ), Τζαλ. Γουίλιαμς 14 (5 ριμπάουντ), Γκίλτζιους-Αλεξάντερ 33 (7 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Γκίντι 13 (5 ασίστ), Ντορτ 8 (2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Γουότερς, Τζέιλ. Γουίλιαμς 1, Ντιένγκ, Τζο 9 (3/8 τρίποντα), Γουάλας 8 (2)