Την νίκη με 2-1 πανηγύρισε η Σλοβακία στην έδρα της Βοσνίας για την τελευταία αγωνιστική του 10ου ομίλου και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μάλιστα, με αυτό το τρίποντο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 22 βαθμούς και ισοφάρισαν την καλύτερη επίδοση τους σε συγκομιδή βαθμών σε προκριματική φάση. Με δέκα ποδοσφαιριστές τελείωσε την αναμέτρηση η Βοσνία, λόγω αποβολής του Γκόικοβιτς.

Στο 6’ η κεφαλιά του Σκρίνιαρ δεν ανησύχησε τον Πίριτς, ενώ στο 18’ και το 24’ οι προσπάθειες του Σούσλοφ δεν βρήκαν στόχο. Στο 41ο λεπτό ο Χαϊραντίνοβιτς δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, αλλά ο Ρόντακ είχε την απάντηση και τελικά στο 49ο λεπτό η Βοσνία έκανε το 1-0, με αυτογκόλ του Χροσόβσκι. Η απάντηση των Σλοβάκων ήταν άμεση, καθώς στο 52’ ο Χάντσκο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μπόζενικ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 60’ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ντεμίροβιτς και τέσσερα λεπτά αργότερα έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Γκόικοβιτς. Η Σλοβακία εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω και στο 72’ ο Σάτκα με πλασέ από κοντινή απόσταση έγραψε το τελικό 1-2.

ΒΟΣΝΙΑ: Πίριτς, Μούγιακιτς, Χατζιγκάντουνιτς, Γκόικοβιτς, Γκαζιμπέγκοβιτς, Μπάσιτς, Χαϊραντίνοβιτς(87’ Ζίλκιτς), Τσίμιροτ(78’ Ζόλοτιτς), Χάμουλιτς(87’ Βαρεσάνοβιτς), Ντεμίροβιτς, Πρέβλιακ(59’ Μπιλμπίγια)

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ρόντακ, Πέκαρικ, Σάτκα, Σκρίνιαρ, Χάντσκο, Μπένες(66’ Κούτσκα), Ντούντα, Χροσόβσκι, Μακ(75΄Τούπτα), Σούσλοφ, Μπόζενικ(75’ Πολιέφκα)