Mε την πέμπτη σερί νίκη της ΑΕΛ επί του ΑΠΟΠ, η οποία ανέβασε τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού στην κορυφή, η 7η αγωνιστική, συνεχίζεται με άλλες τρεις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα Ανδρών μπάσκετ.
Οι τρεις αγώνες σημερινοί αγώνας (18/11) θα αρχίσουν στις 18:00. Στο Λύκειο Παλλουριώτισσας ο Αχιλλέας Καϊμακλίου υποδέχεται τον Κεραυνό, με τους γηπεδούχους να μετρούν μία νίκη σε έξι παιχνίδια και το συγκρότημα του Στροβόλου να έχει τέσσερις νίκες σε πέντε αγώνες. Στο Λευκόθεο το αήττητο ΑΠΟΕΛ σε πέντε αγώνες παίζει με την ΠΑΕΕΚ που προέρχεται από το δεύτερο ροζ φύλλο της στη φετινή χρονιά. Στο «Κίτιον» θα αναμετρηθούν Πετρολίνα ΑΕΚ και Απόλλωνας, με τους «κιτρινοπράσινους» να έχουν απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ήττα και τους «γαλάζιους» δύο νίκες και τέσσερις ήττες.
Το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει την Κυριακή (19/11) με την Ανόρθωση να φιλοξενεί στις 18:00, στην Απόλλων Αρένα την ΕΘΑ, με τις δυο ομάδες να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Η ομάδα της Αμμοχώστου, που είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική μετρά τρεις νίκες και δύο ήττες, ενώ το συγκρότημα της Έγκωμης έχει δύο νίκες και τέσσερις ήττες.
Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική έχει η Ε.Ν. Παραλιμνίου, που είναι στον πυθμένα της βαθμολογίας χωρίς ροζ φύλλο μετά από έξι αγώνες.
Οι αναμετρήσεις και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τη Cytavision, ενώ τα υπόλοιπα παιχνίδια θα προβληθούν από τη συνδρομητική πλατφόρμα της ΚΟΚ, το www.cbftv.net.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
Payabl. EKA ΑΕΛ – ΑΠΟΠ 82-53
Σάββατο 18/11
Αχιλλέας Καϊμακλίου – Κεραυνός 18:00
AΠΟΕΛ – ΠΑΕΕΚ 18:00
Πετρολίνα ΑΕΚ – Aπόλλων 18:00
Κυριακή 19/11
Ανόρθωση – ΕΘΑ 18:00