Χαμό από το… πουθενά προκάλεσε πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Έτορε Μεσίνα, ο οποίος μέσω επίμαχων δηλώσεών του «άδειασε» τον Κέβιν Πάνγκος, ενώ ενέπλεξε με σενάρια επιστροφής στην Αρμάνι Μιλάνο τον Σαμπάζ Νέιπιερ.
Ο τελευταίος αντέδρασε άμεσα μέσω social media και έσπευσε να χαρακτηρίσει ψέματα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος έκτοτε προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να ρίξει τις ευθύνες στον δημοσιογράφο για παρερμηνεία των λεγομένων του.
Αυτό έκανε ο Ιταλός και σε συνέντευξη που έδωσε στο «Meridian Sport» ενόψει της αναμέτρησης της Αρμάνι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Ο Μεσίνα ανέφερε πως όσα είπε για τον Νέιπιερ ήταν ένα αστείο, το οποίο ο δημοσιογράφος πήρε στα σοβαρά.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αστειεύτηκα για τον Νέιπιερ, ότι μάλλον θα ήθελε να είναι μαζί μας τώρα. Ο δημοσιογράφος το πήρε ως δήλωση. Αν προσέξατε, δεν υπήρξε καμία αντίδραση από τον εν λόγω δημοσιογράφο. Αυτό λέει αρκετά. Όχι, αυτό λέει τα πάντα. Τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για τον Σαμπάζ. Ήρθε στο Μιλάνο, έπαιξε πολύ καλά, κερδίσαμε μαζί τον τίτλο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως η Βίρτους. Και, φυσικά, θέλαμε να μείνει στο κλαμπ, στεναχωρηθήκαμε που δεν μπορούσαμε να τον κρατήσουμε, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ήθελε να έρθει στον Ερυθρό Αστέρα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Λυπήθηκα πολύ για αυτό που συνέβη. Και θα επαναλάβω – είναι πολύ ενδιαφέρον ότι δεν υπήρξε απάντηση από τους δημοσιογράφους. Συνήθως έχουν τον τελευταίο λόγο».