Ο Μο Σαλάχ μετά από καιρό χαμογελάει ξανά, πλατιά στη Λίβερπουλ, είναι απόλυτα αφοσιωμένος στο κλαμπ και αυτό ξεκαθάρισε ο Κλοπ, βάζοντας οριστικό φινάλε και στην ιστορία που φερόταν να έχει διαδραματιστεί το καλοκαίρι. «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ καμία πρόταση, δεν ήρθε ποτέ στο γραφείο να μου πει για μεταγραφή».

Ο Αιγύπτιος αστέρας συνεχίζει να παρέχει τις κάτι περισσότερο από πολύτιμες, υπηρεσίες του στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ και το κάνει μεγάλη χαρά, κρίνοντας από τους πανηγυρισμούς του και το πλατύ του χαμόγελο κάθε φορά.

Ο Γιούργκεν Κλοπ το πρωί της Παρασκευής και ενόψει της αναμέτρησης με την Λούτον, ρωτήθηκε για ό,τι συνέβη τελικά το καλοκαίρι με τον «Φαραώ» και τις «σειρήνες» από την Σαουδική Αραβία, με τον Γερμανό κόουτς να λέει:

«Ο Μο είναι καλά, θέλει να βοηθήσει, να παραμείνει εδώ και τα επόμενα χρόνια. Βλέπει ότι προσπαθούμε να πετύχουμε πολλά, βλέπει φιλοδοξία, αισθάνεται πολύ καλά με τους υπόλοιπους. Δεν ήρθε ποτέ στο γραφείο μου να μου πει για το μέλλον του ή για μεταγραφή και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει στιγμή που θα πρέπει να μιλήσουμε για μεταγραφή» ήταν τα λόγια του τεχνικού της Λίβερπουλ.