Η Φροζινόνε κέρδισε με 2-1 την Έμπολι και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο.

Στο 2ο μόλις λεπτό το σουτ του Καντσελιέρι σταμάτησε στο δοκάρι του Τουράτι και στο 8’ ο Γκιασί δε κατάφερε να βρει την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή μετά από γύρισμα του Καντσελιέρι.

Στο 15ο λεπτό ο Γκιασί μπήκε στην περιοχή της Φροζινόνε κι έκανε το σουτ αλλά ο Μοντερίζι έσωσε με προβολή και στο 22’ ο Τσούνι νίκησε τον Μπερίσα αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 57’ η Φροζινόνε είχε δοκάρι με τον Ματσιτέλι και στο 58’ ο Ιμπραΐμοβιτς σέντραρε από αριστερά και ο Τσούνι με όμορφη προβολή έγραψε το 1-0. Μάλιστα στο 74ο λεπτό ο Ιμπραΐμοβιτς άλλαξε με τον Μαρκίτσα και με σουτ από το πέναλτι έκανε το 2-0.

Η Έμπολι δεν τα παράτησε και στο 86’ μετά από σέντρα του Καμπιάγκι από αριστερά ο Καπούτο μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά και στο 87’ ο Καπούτο σκόραρε ξανά αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Τουράτι, Μαρκίτσα, Οκόλι, Λιρόλα, Μοντερίζι, Ματσιτέλι, Ρεϊνιέρ (83’ Μπρεσιανίνι), Τσούνι (80′ Κάιο Ζόρζε), Μπαρενετσέα, Ιμπραΐμοβιτς (80′ Κάζο), Σουλέ (88’ Ογιόνο)

ΕΜΠΟΛΙ: Μπερίσα, Λουπέρτο, Μπερεζίνσκι, Γκράσι (77’ Κοβαλένκο), Ισμαΐλι, Μαρίν (62’ Ρανόκια), Μπαζτόνι (77’ Κακάτσε), Φατσίνι, Καπούτο, Γκιασί (62’ Καμπιάγκι), Καντσελιέρι (70’ Μπαλντάντσι)