Σε ματσάρα στα πλαίσια στις 11ης αγωνιστικής η Ρόμα η οποία σπατάλησε μισή ντουζίνα ευκαιρίες στο ημίωρο, μέσα σε αυτές και πέναλτι στο 5΄ με τον Λουκάκου, κατάφερε να επιβληθεί στις Λέτσε με σκορ 2-1.

Οι Ρωμαίοι φανερά επηρεασμένοι από στις χαμένες ευκαιρίες του ημιχρόνου, οπισθοχώρησαν και έδωσαν χώρο στην αξιόμαχη Λέτσε. Αποτέλεσμα αυτού οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν στο 72΄ με δράστη τον Άλμκβιστ. Στο 73΄ο Μουρίνιο έβαλε τον Αζμούν στο γήπεδο, ο οποίος εν τέλει ισοφάρισε στο 91΄. Τη νίκη χάρισε ο μοιραίος μέχρι τότε Λουκάκου, με προσωπική ενέργεια στο 94΄. Δεύτερο σερί εντός έδρας ματς που κερδίζουν με γκολ στις καθυστερήσεις οι «Τζιαλορόσι».

ΡΟΜΑ: Ρουί Πατρίσιο, Μαντσίνι (78΄ Κρίστενσεν), Γιορέντε, Εντικά, Κάρσντορπ (78΄ Ζαλέφσκι), Μποβέ (70΄ Σάντσες), Κριστάντε, Αουάρ (73΄ Αζμούν), Ελ Σαράουι (78΄ Μπελότι), Ντιμπάλα, Λουκάκου.

ΛΕΤΣΕ: Φαλκόνε, Μπασιρότο, Πόνγκρατσιτς, Γκεντρί, Ντόργκου (62΄ Γκάλλο), Ραμαντάνι, Ραφιά (62΄ Γκονθάλεθ), Καμπά , Κρστόβιτς ( 80΄ Πίκολι), Μπάντα (73΄Στρεφέτσα), Άλμκβιστ (80΄ Τούμπα).