Γκέλα ολκής για την Στουτγκάρδη! Οι «Σουηβοί» ηττήθηκαν με 2-0 από την Χάιντενχαϊμ εκτός έδρας και πλέον έμειναν στο -7 από την κορυφή. Τρίποντο ανάσα για τους γηπεδούχους, που απομακρύνθηκαν από την επικίνδυνη ζώνη. Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, πέρασε ως αλλαγή στο 75’ ο Λεωνίδας Στεργίου.

Στο 7’ η Στουτγκάρδη έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, όταν ο Σίλας πέρασε τον γκολκίπερ της Χάιντενχαϊμ,, αλλά ο επιθετικός των «Σουηβών» άργησε χαρακτηριστικά να πλασάρει και έδωσε την ευκαιρία στον Γκίμπερ να βάλει το πόδι του και να διώξει σε κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Ίτο δεν ανησύχησε τον Μίλερ και στο 17ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σέπνερ.

Στο 33’ ο Νίμπελ είπε όχι στον Κλάιντιενστ, ενώ στο 38’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στίλερ κατέληξε στο δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα ο Ουντάβ αστόχησε από πλεονεκτική θέση και στο 44’ η Χάιντενχαϊμ είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή την φορά με τον Γκίμπερ.

Στο 45’ η προσπάθεια του Φούριχ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 57ο λεπτό η Στουτγκάρδη είχε χαμένο πέναλτι με τον Σίλας. Τελικά, αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ ήταν οι γηπεδούχοι, όταν ο Σέπνερ στο 70’ με κεφαλιά νίκησε τον Νίμπελ για το 1-0. Στο 90+3’ η Στουτγκάρδη είχε δοκάρι με τον Ράιμουντ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Κλάιντιενστ με σουτ λίγο πιο μπροστά απο το κέντρο κρέμασε τον Νίμπελ για το τελικό 2-0.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ: Μίλερ, Τραορέ, Μάινκα, Γκίμπερ, Τέουρκαουφ(82’ Φέρενμπαχ), Σέπνερ, Μαλόνεϊ, Μπεκ(81’ Ντοβεντάν), Μπέστε(90+1’ Τομάλα), Ντίνκσι(90+1’ Σέσα), Κλάιντιενστ

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Νίμπελ, Ρούαλτ(75’ Στεργίου), Αντόν, Ζακαντού, Ίτο(75’ Μίτελσταντ), Στίλερ, Καραζόρ(80’ Έγκλοφ), Φούριχ, Χέονγκ(71’ Λέβελινγκ), Σίλας(71’ Ράιμουντ), Ουντάβ