Έμφραγμα στο 90ο για τη Μαρσέιγ που έχασε με 1-0 από τη Λανς κι έχει μείνει πάρα πολύ πίσω.

Με 4-2-3-1 ο Γκατούζο και με δύο αλλαγές σε σχέση με την ΑΕΚ. Στα δοκάρια ο Λόπεθ, δεξί μπακ ο Κλος και αριστερά ο Λόντι ενώ στα στόπερ ξεκίνησε ο Μπαλέρντι και ο Ζιγκο αντί του Εμπεμπά. Στον άξονα οι Κοντογκμπιά και Βερετού και μπροστά τους οι Κορέα, Αρίτ και Σαρ (στη θέση του Εντιαγέ).Στην κορυφή παρέμεινε ο Βιτίνια.

Στο 18ο λεπτό η πρώτη αξιόλογη φάση, με τον Ντάνσο να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Τόμασον αλλά να αστοχεί για εκατοστά ενώ στο 28’ το σουτ του Γουαχί πέρασε μόλις έξω όπως και το σουτ του Μπαλέρντι στο 35’.

Στο 63ο λεπτό ο Αϊνταρά έβγαλε τη σέντρα αλλά ο Φουλζινί αστόχησε από κοντά και στο 66’ ο Αρίτ αστόχησε από ιδανικό σημείο.

Στο 89′ ο Βερετού έσωσε στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Σαΐντ αλλά από το κόρνερ ο Γκραντέ πήρε την κεφαλιά κι έκανε το 1-0. Στο 90+4′ ο Αρίτ σέντραρε από αριστερά αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ έπιασε αέρα εξ επαφής.

ΛΑΝΣ: Σαμπά, Αγκιλάρ, Ντάνσο, Σαμέντ, Γκραντί, Ελ Αϊναουί (87′ Ντα Κοστα), Μεδίνα, Τόμασον (60’ Φουλζινί), Αϊνταρά (71’ Μασάδο), Σοτοκά (60’ Γκιλαβογκί), Γουαχί (71’ Σαΐντ)

ΜΑΡΣΕΪΓ: Λόπεθ, Κλος, Ζιγκό, Μπαλέρντι, Λόντι, Κοντογκμπιά, Βερετού, Αρίτ, Σαρ (86’ Μουρίγιο), Κορέα (56’ Εντιαγέ), Βιτίνα (70’ Ομπαμεγιάνγκ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ