Εύκολο βράδυ είχε η Ίντερ απέναντι στη Φροζινόνε, την οποία κέρδισε με 2-0 και σκαρφάλωσε ξανά στην 1η θέση.

Στο 10ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Τουράμ δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει ενώ στο 19’ ο Τουράτι έσωσε μετά από δυνατό σουτ του Λαουτάρο και στο 43’ ο Ντιμάρκο είδε τον Τουράστι εκτός εστίας και σχεδόν από το κέντρο έκανε το 1-0 με απίθανη προσπάθεια.

Μάλιστα στο 47’ ο Τουράμ κέρδισε πέναλτι από τον Μοντερίζι και ο Τσαλχάνογλου έκανε το 2-0 από τα 11 μετρά. Στο 50’ η κεφαλιά του Ντάμφρις πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 57’ το διαγώνιο σουτ του Σεντίρα σταμάτησε στο δοκάρι του Ζόμερ.

Στο 64’ ο Ζόμερ είπε όχι σε σουτ του Μαρκίτσα και στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μπαρέλα σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ ενώ στο 73’ ο Ζόομερ νίκησε και τον Ιμπραΐμοβιτς.

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Νταρμιάν, Ντιμάρκο (81’ Αουγούστο), Ατσέρμπι, Ντάμφρις (61’ Ντε Φράι), Μπαζτόνι, Μχιταριάν (70’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου (81’ Σένσι), Μπαρέλα, Λαουτάρο Μαρτίνες, Τουράμ (70’ Αρναούτοβιτς).

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Τουράτι, Μαρκιτσα, Λιρόλα (55’ Ιμπραΐμοβιτς), Οκόλι, Ογιόνο, Μοντερίζι, Ματσιτέλι (34’ Μπρεσιανίνι), Ρεϊνιέρ (82’ Κάιο Ζόρζε), Μπαρενετσέα (82’ Κάζο), Τσούνι (55’ Σεντίρα), Σουλέ.

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ