Ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, θεωρούν ότι έκαναν οι Αρχές σε σχέση με τη δολοφονία του Θανάση Καλογερόπουλου, μετά τις δύο συλλήψεις που έγιναν τα τελευταία 24ωρα. Ως ύποπτοι για την υπόθεση, συνελήφθησαν άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 21 και 22 ετών, που στη βάση των εκτιμήσεων των ανακριτών, είχαν συγκεκριμένο ρόλο στην υπόθεση.
Σήμερα, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, οδηγείται ο 21χρονος ύποπτος, ο οποίος καταζητείτο από την Πέμπτη και παραδόθηκε χθες οικειοθελώς, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Αστυνομία. Σε σχέση με τον ρόλο του 21χρονου, χθες ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε πως εκτιμάται πως πρόκειται για τον συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας.
Ο 21χρονος έφτασε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, συνοδευόμενος από άντρες του ΕΑΟ. Εξάλλου και σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς του Θανάση Καλογερόπουλου.
Υπενθυμίζεται πως για την ίδια υπόθεση, τελούν υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι. Πρόκειται για 22χρονο που συνελήφθη την Πέμπτη και χθες Παρασκευή οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτηση του, καθώς επίσης και ενός 41χρονου και ενός 44χρονου, των οποίων το διάταγμα οκταήμερης κράτησης εκπνέει την ερχόμενη Τρίτη.
Σε σχέση με τον ρόλο των συλληφθέντων, όλοι πρόσωπα γνωστά στις Αρχές, ο 22χρονος που συνελήφθη την Πέμπτη, φέρεται να είναι το πρόσωπο που βοήθησε στην οργάνωση του σχεδίου δολοφονίας και στη μεταφορά των δολοφόνων του Θανάση Καλογερόπουλου πριν και μετά το φόνο, ενώ ο 41χρονος, φέρεται να ήταν ο ένας εκ των δύο δραστών που απεικονίζονται και στη φωτογραφία με τη μοτοσικλέτα που δόθηκε στη δημοσιότητα, ενώ ο 44χρονος, είναι ο ιδιοκτήτης της έπαυλης που διέμενε ο 41χρονος τους τελευταίους δύο μήνες, σύμφωνα με την μαρτυρία της Αστυνομίας.