Το Τριφύλλι θα βρει ξανά μπροστά του τον Μαρθελίνο την Πέμπτη (30/11), αυτή τη φορά στον πάγκο της Βιγιαρεάλ, την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και με νίκη θα γίνει φαβορί για την κατάληψη της 2ης προνομιούχου θέσης του ομίλου.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει πολύ άσχημες αναμνήσεις από τους Πράσινους, καθώς το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός πήρε μία τεράστια πρόκριση επί της Μαρσέιγ στον 3ο προκριματικό του Champions League, που αποτέλεσε και την απαρχή του τέλους του Μαρθελίνο από τον πάγκο των Μασσαλών.

Σε δηλώσεις του στην “El Mediterraneo”, ο 58χρονος τεχνικός θυμήθηκε τον αποκλεισμό από τους Πράσινους, κάνοντας λόγο για ένα πολύ σκληρό, αλλά και άδικο αποτέλεσμα.

«Το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως αποκλειστήκαμε, δεν ήταν μόνο άδικο, ήταν σκληρό. Νομίζω ότι ήταν πολύ σκληρό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συμβαίνει. Συνέβη σε μένα και σε πολλούς άλλους προπονητές. Σε αυτό το άθλημα πρέπει να σκοράρεις ένα γκολ παραπάνω από τον αντίπαλό σου για να κερδίσεις και να προκριθείς», ανέφερε.