Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας παραχώρησε ο προπονητής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου, Νώντας Χριστινάκης. Μιλήσαμε για την πορεία της ομάδας, τη μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου και για την εικόνα που έχει για το Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας μέχρι στιγμής.

Για την πορεία του Διγενή Ακρίτα Μόρφου μέχρι στιγμής και τους στόχους της ομάδας:
«Είμαστε ικανοποιημένοι για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.  Φυσικά, όλα μπορούν να ανατραπούν κάποια στιγμή με ένα κακό αποτέλεσμα για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Θα προσπαθήσουμε να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο όπως κάνουμε τώρα και να είμαστε προσγειωμένοι για την δύσκολη συνέχεια».

Για την μεγάλη νίκη της ομάδας επί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου:
«Κάποιες φορές οι συγκυρίες είναι υπέρ σου και αυτό έγινε χθες. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα ήταν κουρασμένος από την μεγάλη προσπάθεια και πρόκριση στο Κύπελλο για αυτό είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η ομάδα ήταν πιο φρέσκια από τον αντίπαλο και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Είναι μεγάλη νίκη αυτή που πήραμε και βλέπουμε την συνέχεια με αισιοδοξία».

Για το πως βλέπει το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας;
«Είναι πολύ καλό πρωτάθλημα αφού όλοι μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν από όλους. Προσωπικά, πιστεύω είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα που διεξάγονται στην Β’ Κατηγορία και η συνέχεια θα είναι εξίσου συναρπαστική».

Σόλωνας Κύπρου