Ποιος τράκαρε τον Κέλι Ούμπρε; Η αστυνομία της Φιλαντέλφια δεν έχει την απάντηση, καθώς δεν μπορεί να βρει στοιχεία από τη σύγκρουση των παίκτη των Σίξερς με αυτοκίνητο.
Λίγες ημέρες μετά από το ατύχημα του Κέλι Ούμπρε, που διακομίσθηκε σε νοσοκομείο για να δεχθεί πρώτες βοήθειες μετά από σύγκρουση που είχε με όχημα, η αστυνομία της Φιλαντέλφια ανατρέπει τα πάντα καθώς υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία από το σημείο που ο παίκτης των Σίξερς υπέδειξε ως τόπο του ατυχήματος.
Δύο εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις κοντά στο σημείο παρακολούθησαν για ώρες videos από κάμερες ασφαλείας, χωρίς να εντοπίσουν σύγκρουση αυτοκινήτου με πεζό. «Δεν έχουμε εικόνα ή φωτογραφίες που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στοιχεία γι’ αυτή τη σύγκρουση. Συνεχίζουμε να ψάχνουμε για στοιχεία και ενθαρρύνουμε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να έρθει σε επαφή μαζί μας» ήταν τα λόγια ανθρώπου της αστυνομίας της Φιλαντέλφια.
Πηγές της Philadelphia Inquirer υποστηρίζουν ότι ο Ούμπρε δεν έχει δώσει ξεκάθαρη κατάθεση για το σημείο στο οποίο φέρεται να τον τραυμάτισε αυτοκίνητο, ενώ ο αθλητής βρίσκεται πλέον στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και δουλεύει, έστω και σε χαλαρούς ρυθμούς. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η επιστροφή του στη δράση είναι θέμα ημερών και ίσως εβδομάδων, σίγουρα όμως όχι μηνών όπως είχε αρχικά αναφερθεί εξαιτίας των τραυματισμών του στα πλευρά.