Είναι πράγματι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ουδείς μπορεί να το εξηγήσει, αναζητούμε έναν που να μπορεί να το… ερμηνεύσει. Γκολ ξανά με την Πορτογαλία, νέο ρεκόρ και… σύγκρισή του με 180 χώρες!
Ναι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί και έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει πως αν ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα τα καταφέρει. Το σώμα του θα του το επιτρέπει, το ταλέντο του δεν «σβήνει», δεν αλλοιώνεται.
Αισίως, κατέρριψε ένα ακόμη ρεκόρ με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας, με τον Κριστιάνο να σκοράρει για το 2-0 της χώρας του απέναντι στη Σλοβακία και με το εύστοχο πέναλτι να «γράφει» ιστορία.
Τι κατάφερε; Αρχικά, έφτασε τα 72 γκολ με την Πορτογαλία, σε ηλικία 38 ετών. Είκοσι περισσότερα δηλαδή, από όσα είχε σημειώσει πριν τα 30 του! Από εκεί και πέρα, έγινε ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες και γενικώς, οποιαδήποτε σας έρθει στο μυαλό, που φτάνει σε τέτοιον αριθμό, σε τέτοια ηλικία. Ποτέ και κανείς δεν το κατάφερε σε 180 χώρες σε όλο τον πλανήτη. Μόνο ο Κριστιάνο!