Για τη διόρθωση των λαθών του Παναθηναϊκού μίλησε ο Κώστας Αντετοκούνμπο ενόψει του ματς με τη Μακάμπι (20/10, 21:15).
Ο Παναθηναϊκός θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε και να επιστρέψει στις νίκες στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Μακάμπι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague (20/10, 21:15).
Στις καθιερωμένες δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς, ο Κώστας Αντετοκούνμπο εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, αναφέροντας ότι άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν στην Τουρκία, προσθέτοντας πως η Μακάμπι είναι ένα σύνολο με εξαιρετικούς περιφερειακούς παίκτες.
«Είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε σήμερα βλέποντας βίντεο από τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε απέναντι στη Φενέρ και να συνεχίσουμε για να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα.
Η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικούς περιφερειακούς παίκτες. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στην άμυνα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι αποφεύγοντας τα καλάθια από αιφνιδιασμούς. Κάτι τέτοιο θεωρώ πως θα μας βοηθήσει πολύ.
Ισχύει ότι σε κάποια ματς δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Προσπαθούμε να αντιληφθούμε ως ομάδα το τι φταίει. Το βέβαιο είναι πως θα πρέπει να διορθώσουμε άμεσα», ήταν τα λόγια του παίκτη των «πράσινων».