Μετά από πέντε συνεχόμενες, εκτός έδρας, ήττες, μετά από 16 παιχνίδια χωρίς νίκη μακριά από το σπίτι της, η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να πανηγυρίσει διπλό, στο ντεμπούτο του Θόρουπ στη τεχνική ηγεσία. Η ομάδα από τη Βαυαρία βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά, με τρομερή ανατροπή, κατάφερε να επικρατήσει 5-2, σκοράροντας πέντε φορές, μακριά από την έδρα της, για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Στο 17ο λεπτό, η Χάιντενχαϊμ κέρδισε κόρνερ, ο Μπέστε το εκτέλεσε, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπεκ έκανε σέντρα σουτ και ο Κλέιντινστ έβαλε την προβολή για το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Έπειτα από ωραίο συνδυασμό των παικτών της Χάιντενχαϊμ, ο Τραορέ πάσαρε στον Μπέστε και εκείνος έκανε το 2-0. Τέσσερα γκολ ο Μπέστε, στο εφετινό πρωτάθλημα, όλα εντός έδρας. Όμως, η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο. Αρχικά, στο 29ο λεπτό, ο Γένσεν εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον, ξεμαρκάριστο, Τιτς, εκείνος σούταρε με τη μία, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1. Ακολούθως, στο 41ο λεπτό, ο Τιτς πάσαρε στον Πέντερσεν και εκείνος, με πολύ ωραίο σουτ, νίκησε τον τερματοφύλακα Μίλερ, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το μομέντουμ ήταν, ξεκάθαρα, για την Άουγκσμπουργκ και, στο 42‘, ο Γένσεν, από τα δεξιά, έκανε τη μπαλιά, ο τερματοφύλακας της Χάιντενχαϊμ δεν έδιωξε και ο Ντεμίροβιτς, που παραμόνευε, έκανε το 2-3, για την ολική ανατροπή.
Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, με την Άουγκσμπουργκ να κυριαρχεί και να φτάνει σε άλλα δυο γκολ. Στο 64ο λεπτό, ο Γένσεν επιχείρησε το σουτ, ο γκολκίπερ της Χάιντενχαϊμ έβγαλε σε κόρνερ. Στη στημένη φάση που ακολούθησε, η άμυνα των γηπεδούχων πιάστηκε στον ύπνο και ο Φέλιξ Ουντουοκάι, σκοράροντας για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβρη του 2020, έκανε το 2-4. Στο 88′, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, ο Έλβις Ρεχμπετσάι εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-5.
Έτσι, η Άουγκσμπουργκ προσπέρασε τη Χάιντενχαϊμ, η οποία, χάρη στις δυο νίκες, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, βρίσκεται, προς το παρόν, μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ: Μίλερ, Τραορέ (70′ Μπους), Μάινκα, Σίρσλεμπεν, Φόρενμπαχ, Μαλόνεϊ, Τομάλα (71′ Πίρινγκερ), Ντίνκτσι (82′ Πικ), Μπεκ (55′ Σέσα), Μπέστε, Κλέιντινστ (70′ Σίμερ)

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ντάχμεν, Γκάμνι, Γκοουβελέου, Ουντουοκάι, Πέντερσεν, Γένσεν (70′ Ένχελς), Ρεχμπετσάι, Ντορς (80′ Μπρέιτχαουπτ), Ντεμίροβιτς, Μίχελ (62′ Ιάγκο), Τιτς (80′ Μπάουερ)