Ο Νταβίδ Ντε Χέα αποχώρησε… κατατρεγμένος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τα «κατορθώματα» του Αντρέ Ονάνα κάνουν τους οπαδούς να… νοσταλγούν τον Ισπανό.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» το φετινό καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει βρει ομάδα αν και υπήρξαν πολλά μεταγραφικά σενάρια τους προηγούμενους μήνες. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Ντε Χέα να αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην πατρίδα του.

Στους «κόκκινους διαβόλους» τον αντικατέστησε ο Ονάνα για τον οποίο οι προσδοκίες ήταν υψηλές. Μόνο που ο 27χρονος Καμερουνέζος τερματοφύλακας όχι μόνο δεν τις δικαίωσε, αλλά κατάφερε στο ξεκίνημα της σεζόν να κάνει τόσες… γκάφες ώστε οι οπαδοί της ομάδας να αναπολούν τον Ντε Χέα.

Σε δέκα παιχνίδια ο Ονάνα έχει δεχθεί 18 γκολ και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η παρουσία του κάτω από την εστία της ομάδας. Η γκρίνια είναι έντονη στο εσωτερικό της Γιουνάιτεντ, ενώ οπαδοί γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ίσως θα πρέπει η διοίκηση και ο Έρικ Τεν Χαγκ να σκεφτούν την επιστροφή του Ισπανού!