Στην διάσκεψη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Νορβηγία, ο Τιμούρ Κετσπάγια είπε σημαντικά πράγματα:
«Δεν έχουμε και πολλά να πούμε. Και εμείς και έσειες έχετε βαρεθεί σε κάθε παιχνίδι  να λέμε κάποια πράγματα που λίγο ενδιαφέρει τον κόσμο της Κύπρου. Αν κοιτάξουμε όλα τα παιχνίδια λίγο πολύ αντέχουμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο δεν έχουμε δυνάμεις για να ανταποκριθούμε. Πρέπει να ξέρουμε πως στην ομάδα υπάρχουν πάνω από 10 παίκτες που είναι κάτω των 23 ετών, που δεν έχουν εμπειρίες. Τα παιδιά προσπάθησαν. Πιστεύω ότι ήταν πολύ καλή η παρουσία του Έκτωρ, απέναντι σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης».
Τι πρέπει να αλλάξει; «Ο κόσμος έχει πάντα απαίτηση ανεξάρτητα με το ποιους παίζουμε. Κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν την ανάλυση και να καταλάβουν σε τι επίπεδα παίζουν και ποιες ομάδες αντιμετωπίζεις. Το σημαντικότερο είναι οι εμπειρίες, όχι μόνο από το Κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά και από το ευρωπαϊκό για να παίρνουν χρόνο και να παίζουν περισσότερα παιχνίδια. Είχαμε κάποιους που δεν παίζουν βασικοί, φέραμε ένα νέο παιδί τον Έκτωρ, ζητήσαμε να παίξει αμυντικά γιατί η ομάδα παίζει πολύ ψηλά. Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε καλά».
Για τον Πίττα: Μίλησα με τον Πίττα μας είπε ότι η προτεραιότητα του είναι η ΑΙΚ που δεν πάει καλά στη Σουηδία. Ήθελε να ξεκουραστεί αυτές τις μέρες και είχε και κάποιο θέμα τραυματισμού. Δυστυχώς εμείς θέλουμε και με ένα πόδι να είναι, να έρχεται εδώ και να κάνει θυσίες για την Εθνική ομάδα. Και σε αυτό το θέμα έχουμε κάποια προβλήματα. Οι παράγοντες είναι που πιέζουν τους παίκτες να μην έρχονται. Ο καθένας βλέπει το συμφέρον το δικό του, το οπαδικό».