Μετά από το παιχνίδι με το Μαρούσι, ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε άμεσα τον εκνευρισμό του και μίλησε για “σημαντικές αποφάσεις” που ενδέχεται να πάρει. Σε πρώτη φάση, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στους παίκτες του πόσο απογοητευμένος είναι από τα λάθη που έγιναν στην πρεμιέρα της Basket League.
Πώς; Τους κράτησε στο video session για την ανάλυση του αγώνα περίπου τεσσερισήμισι ώρες, προκειμένου να τους δείξει ξανά και ξανά τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, για να εξηγήσει πώς πρέπει να λειτουργεί η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια.
Για την ακρίβεια, οι πράσινοι συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ στις 12:30 το μεσημέρι και έμειναν στην αίθουσα για το video session ως τις 17:00, πριν ακολουθήσει μια ωριαία χορηγική εκδήλωση.
Η παρουσία στο ΟΑΚΑ δεν ολοκληρώθηκε όμως ούτε τότε, αφού εν συνεχεία έβαλαν τα αθλητικά τους και μπήκαν στο παρκέ για να προπονηθούν. Για περίπου δύο ώρες.
Το παιχνίδι που ακολουθεί με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ (12/10, 21:15) απέκτησε ήδη μεγάλο ενδιαφέρον. Παρεμπιπτόντως, θεραπεία έκανε γι ακόμη μία μέρα ο Ντίνος Μήτογλου, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.