Για όλα όσα αφορούν τη Νέα  Σαλαμίνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Κωνσταντίνου.

Για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε ο Κωνσταντίνος Σεργίου στην Εθνική ανδρών:
«Δεν έχασε λεπτό από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μπορεί να βοηθήσει την Εθνική. Είναι ένα καθαρό δεξί μπακ που παίζει από πολύ μικρός. Έχουμε την χαρά να τον έχουμε να παίζει στην ανδρική ομάδα και να διακρίνεται. Είναι θέμα κρίσης του ομοσπονδιακού προπονητή. Είναι στην διάθεση του ομοσπονδιακού όποτε τον χρειαστεί. Αυτό που θέλω να μεταφέρω είναι ότι η Νέα Σαλαμίνα χαίρεται να δίνει παίκτες στις Εθνικές, αγαπάμε την Εθνική, αγαπάμε το ποδόσφαιρο και είναι μεγάλη μας χαρά. Είναι πολύ καλή η παρουσία του Σεργίου. Σε ένα πρωτάθλημα με τόσους ξένους, για έναν Κύπριο 23 χρόνων να ξεπερνά τις 100 συμμετοχές είναι μεγάλο επίτευγμα. Τον χρίσαμε και αρχηγό της ομάδας μας. Αγαπά τη Νέα Σαλαμίνα, αγαπά το ποδόσφαιρο και σε κάθε παιχνίδι δίνει το 100%».

Είστε ευχαριστημένοι από την παρουσία της ομάδας; Είστε αήττητοι σε πέντε σερί αγώνες: «Υπάρχει μια καλή συγκομιδή, είμαστε ικανοποιημένοι από τους βαθμούς και από την παρουσία της ομάδας. Παλεύει η ομάδα στο γήπεδο, είναι ανταγωνιστική. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με Ομόνοια, ΑΕΚ, Ανόρθωση εκτός και Απόλλωνα εντός και τώρα ε το ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας. Υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Ήρθαν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές και σιγά, σιγά εγκλιματίζονται».

Για το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: «Υπάρχει φαβορί και αυτό είναι το ΑΠΟΕΛ. Παίζουμε εκτός έδρας μια ομάδα που προέρχεται από συνεχόμενες νίκες αλλά οφείλουμε απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο μας να δούμε το ΑΠΟΕΛ στα μάτια και να έχουμε κέρδος».