Ληστές εισέβαλαν στο πολυτελές σπίτι του Ρανταμέλ Φαλκάο, όσο αυτός απολάμβανε δείπνο με την οικογένειά του. Η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνάει τις 350.000 ευρώ.

Ληστές εισέβαλαν στο πολυτελές σπίτι του ποδοσφαιριστή της Ράγιο Βαγεκάνο, Ρανταμέλ Φαλκάο. Όσο ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής απολάμβανε ένα οικογενειακό δείπνο με την σύντροφό του και τα παιδιά τους, οι ληστές βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο σπίτι τους το βράδυ του Σαββάτου (30/9).

Σύμφωνα με πληροφορίες η αξία των κλοπιμαίων ξεπερνάει τις 350.000 ευρώ. Μεταξύ των αντικειμένων που έκλεψαν υπήρχαν, επώνυμες τσάντες, ρολόγια και μερικά κοσμήματα. Νωρίτερα την ίδια μέρα μάλιστα, ο 37χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του κόντρα στην Μαγιόρκα (2-2).

Ωστόσο, το συμβάν σημειώθηκε δέκα μέρες μετά την ληστεία στο σπίτι του Σέρχιο Ράμος, που πραγματοποιήθηκε όσο τα τέσσερα παιδιά του βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα και για τις δύο υποθέσεις, προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες και να τους συλλάβει.