Την τελευταία της προσπάθεια προκειμένου να πείσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2025 καταβάλει η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με την Καταλανική SPORT.
Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν διανύει ο Κιλιάν Εμπαπέ καθώς έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετούς μήνες πως θα κάνει χρήση του ειδικού όρου που υπάρχει στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του και θα αναζητήσει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του το καλοκαίρι του 2024.
Η Παρί αρχικά τιμώρησε τον παίκτη γι’ αυτή του τη συμπεριφορά αλλά εν συνεχεία τον δέχτηκε πίσω στο ρόστερ, με τον Εμπαπέ να “βάζει” το χεράκι του σ’ αυτό κάνοντας υποχώρηση ύψους 100.000.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την SPORT, η Παρί δεν έχει παραδώσει τα όπλα καθώς έχει καταθέσει στον Γάλλο νέα πρόταση για μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους, μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2025 και αναμένει τη τελική του απάντηση, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος της.
Στόχος της Παρί είναι να μην φύγει ελεύθερος ο Γάλλος και να βάλει ένα ποσό με την αποχώρησή του. Ο Εμπαπέ προς το παρόν, δεν μοιάζει θετικός σε ένα τέτοιο σενάριο καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ, που είναι και το μεγάλο φαβορί για την αγορά του ώστε να λάβει ένα πριμ υπογραφής “μαμούθ” σε περίπτωση που πάει στη Μαδρίτη ως ελεύθερος.