Από επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε η ευχάριστη είδηση πως ο Ετιέν Φάεσεν ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά τη σύγκρουση με τον Μπρόμπεϊ, στην αναμέτρηση της Βάαλβαϊκ με τον Άγιαξ.
Ο Ολλανδός τερματοφύλακας έπεσε αναίσθητος στο έδαφος μετά το συμβάν και ακολούθησαν δραματικές στιγμές, με τον αγώνα να διακόπτεται οριστικά και τον 28χρονο ποδοσφαιριστή να διακομίζεται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Λίγη ώρα αργότερα διέρρευσε από ολλανδικά Μέσα ότι έχει τις αισθήσεις του, με τον τεχνικό διευθυντή της KRC, Φρανκ φαν Μόσεφελντ, να επιβεβαιώνει την είδηση.

“Ευτυχώς είχε επανέλθει όταν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο. φαντάζομαι πως έδειχνε πολύ δύσκολη η κατάσταση με όλα τα παραβάν γύρω του.Έχει πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ελπίζουμε πως δεν θα εντοπιστεί κάτι σοβαρό. Ήταν ανταποκρίσιμος, αλλά δεν ήξερε τι έχει γίνει και πού ήταν. Θα ήθελα να συγχαρώ το ιατρικό επιτελείο, έσπευσαν να τον βοηθήσουν καθώς δεν ανταποκρινόταν στην αρχή. Με αυτά που ξέρουμε τώρα, δεν υπάρχει κανένα θέμα στην καρδιά. Έχασε τιες αισθήσεις του λόγω του χτυπήματος”, ανέφερε. Λίγο αργότερα, ήρθε και η σχετική ανακοίνωση από τον σύλλογο, αναφορικά με την κατάσταση του Φάεσεν.

Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση διεκόπη στο 84ο λεπτό με το σκορ στο 3-2 υπέρ του Άγιαξ, ο οποίος την προσεχή Πέμπτη (05/10) θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για το Europa League.