Ο αγώνας με την Πάφος FC έχει αποκτήσει ξεχωριστή σημασία για την ΑΕΚ, λόγω των πολλών απωλειών που είχε στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Πήρε λιγότερους βαθμούς απ’ όσους έχασε (8 από τους διαθέσιμους 18), σε ένα πρόγραμμα που όφειλε να πάρει περισσότερους και καλείται πλέον να καλύψει το χαμένο έδαφος στα ντέρμπι που ακολουθούν.
Αν καταφέρει να πάρει το διπλό, τα οφέλη για την ίδια δεν θα περιοριστούν απλά στα βαθμολογικά. Θα της δώσει ξανά τη χαμένη της αυτοπεποίθηση, αλλά και τη δυνατότητα στον κόσμο της να την πιστέψει ξανά, καθώς κακά τα ψέματα η εμπιστοσύνη του προς την ομάδα έχει κλονιστεί.
Είναι λοιπόν ένα παιχνίδι με πολλές παραμέτρους για την ΑΕΚ, που καλείται να δείξει ότι μπορεί να φτάσει στο επίπεδο που απαιτείται για να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει τους ψηλούς στόχους που έχει θέσει.
Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γκιούρτσο, Κάσας και Μιλίτσεβιτς. Δεν αναμένονται πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα αυτή τη φορά, με τον Τόμοβιτς να θεωρείται ως ο επικρατέστερος για να πάρει τη θέση του «Μίλι» στο κέντρο της άμυνας, βρισκόμενος στο πλευρό του Γκαλιόλο.

Ανδρέας Βεντούρης