Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε για όλα όσα αφορούν τους πράσινους στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0.
Αναλυτικά:
Για το «διπλό» κόντρα στην Πάφος
FC
: «Ήταν σημαντική νίκη τόσο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για ψυχολογία. Μετά τα αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί ήταν σημαντικό να νικήσουμε την Πάφος FC. Πήγε η ομάδα εκεί και έδειξε από το πρώτο λεπτό πως δεν ήθελε να μείνει πίσω στη βαθμολογία. Φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, το προσαρμόσαμε και πετύχαμε τον σκοπό μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, δείξαμε ομαδικότητα και είχαμε συγκέντρωση».
Για το αήττητο και την καλύτερη επίθεση: «Το αήττητο μας δίνει ψυχολογία αλλά το πρωτεύον είναι να φτάσουμε στην κορυφή. Από εκεί και πέρα έχουμε την καλύτερη επίθεση και είναι ένα στοιχείο που δείχνει ότι υπάρχει ποιότητα. Δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Επαναλαμβάνω πως από την ομάδα ζητάμε σταθερότητα και να προσεγγίζουμε τα ματς με σκοπό να τα νικάμε».
Για το πρωτάθλημα: «Κάθε βαθμός μετρά και μάλιστα πολύ. Ίσως σε μεγάλη διάρκεια του πρωταθλήματος να πάμε με αυτό το σκηνικό. Ο κάθε βαθμός είναι «χρυσός». Είναι σημαντικό που βλέπουμε πως η Ομόνοια βελτίωσε ένα κομμάτι που της έλειψε τα προηγούμενα και αυτό είναι το ότι διαχειριστήκαμε άψογα το υπέρ μας αποτέλεσμα. Με την Καρμιώτισσα δεν καταφέραμε να το πετύχουμε. Αυτό περιμένουμε να βλέπουμε. Έρχεται άλλο ένα ντέρμπι το οποίο θα είναι ένα ακόμα τεστ για την ομάδα».
Για το περιστατικό με την Αστυνομία στην Πάφος: «Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι τι κάναμε. Ουσιαστικά ο υπεύθυνος ασφαλείας είπε του αξιωματικού της Αστυνομίας πως τα μικρά φώτα του περιπολικού ήταν ανοικτά και θα επηρέαζε τους ποδοσφαιριστές και του είπε να επιβληθεί του θέματος. Υπήρχε η πιθανότητα να προκαλούσε πρόβλημα στους ποδοσφαιριστές και δεν ξέρω γιατί πήρε τόση έκταση το θέμα. Αυτό έγινε, δεν έγινε κάτι άλλο».
Για τη νέα ανακοίνωση της Επ. Δεοντολογίας για το ότι θα βάλει ερευνώντα λειτουργό για το Ομόνοια-ΑΕΖ:«Όπως έχουμε αναφέρει, η Ομόνοια είναι πάντοτε ανοικτή για κάθε έλεγχο και θέλουμε να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Εστιάζαμε στον δημόσιο λόγο της επιτροπής και όχι στο έργο που επιτελεί που είναι σημαντικός. Δηλαδή, στο πως με ανακριβείς περιγραφές προσέβαλε ανθρώπους, ομάδες και σωματεία. Δημιουργούσε εντυπώσεις χωρίς λόγο».
Για το αν είναι ακόμα στην Κύπρο ο κ. Παπασταύρου και για το γηπεδικό: «Ο πρόεδρος έχει αναχωρήσει για την Αμερική. Ήταν στο ματς με την Πάφος FC και μίλησε με φίλους της ομάδας. Ήταν καλό και για αυτόν και για τον κόσμο. Απάντησε σε πολλές ερωτήσεις Μόλις είμαστε έτοιμοι για το γηπεδικό θα ενημερώσουμε τον κόσμο με ακρίβεια και επισήμως για το τι έχει γίνει και που βρισκόμαστε».