Στον Super Sport fm 104.0 μίλησε ο προπονητής της ΑΕΖ Λιάσος Λουκά μετά τον  σημαντικό εκτός έδρας βαθμό για την ομάδα του κόντρα στην Ομόνοια.
«Μπορούσαμε να πάρουμε ξεκάθαρο προβάδισμα στο α’ ημίχρονο, ενώ στο β’ ημίχρονο θα μπορούσε να το κάνει η Ομόνοια. Δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Ξέρουμε ότι είμαστε μικρή ομάδα αλλά από την άλλη έχουν υλικό, νεαρούς που διψούν για διάκριση, προετοιμαζόμαστε σωστά και δίνουν τα πάντα στους παίκτες. Μας βγήκε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι η Ομόνοια θα έμπαινε δυνατά με τον κόσμο της και έπρεπε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα και το κάναμε. Πήραμε ρίσκα. Αυτό πρέπει να κάνουμε εάν θέλουμε να παίρνουμε αποτελέσματα κυρίως με αυτές τις ομάδες. Αμυντικά εννοείται πως πρέπει να βρούμε ισορροπία. Μας προβληματίζει ότι έχουμε τη χειρότερη αμυντική γραμμή. Δεν θέλω να ασχοληθώ αν στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε υπήρχε φάουλ ή όχι».

Για την ομάδα: «Έπαιξαν για πρώτη φορά κάποιοι ποδοσφαιριστές όπως  ο Φουστάβ. Υπάρχουν νεαροί, είμαστε νεαρή ομάδα. Αν εξαιρέσουμε τον Ντιγκινί που είναι στα 34 και μετά ακολουθούν Χατζηβασίλης και Παστελλής, οι υπόλοιποι είναι νεαροί».

Για τον Κάστρο: «Προσπαθεί πολύ, το πήρε σοβαρά. Είχε τα προσόντα αλλά του έλειπαν πράγματα. Βελτιώνεται, φαίνεται στο γήπεδο και μπράβο του. Μπορεί να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Αν μιλήσουμε για ακραίους επιθετικούς στο πρωτάθλημα είναι από τους κορυφαίους. Ο Ευαγόρας Αντωνίου ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου».