Δεν λέει να συνέλθει αγωνιστικά η ΑΕΛ αφού όπως φάνηκε ήταν μια έκλαμψη η νίκη κόντρα στον Οθέλλο. Χθες οι γαλαζοκίτρινοι προσγειώθηκαν στην ωμή πραγματικότητα που λέει ότι η ομάδα δεν είναι για πολλά φέτος αν συνεχίσει με τέτοιες εμφανίσεις. Σε αυτό δεν βοήθησαν και οι επιλογές του προπονητή που πειραματίστηκε πέραν του αναμενόμενου με αποτέλεσμα να δούμε μια ΑΕΛ απαθή και κάτω του μετρίου με κάποιες από τις επιλογές να προκαλούν έκπληξη.
Στην επανάληψη κάτι κινήθηκε καλύτερα, ήρθε το γκολ αλλά και πάλι μετά το 70″ λεπτό η ομάδα επέστρεψε στην μέτρια απόδοση και μοιραία δέχθηκε δεύτερο γκολ. Η ομάδα δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά πράγματα με τέτοιες εμφανίσεις και σίγουρα θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να αλλάξουν πολλά αν δεν θέλουν στην ΑΕΛ να βρεθούν μπροστά από δυσάρεστες καταστάσεις.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσα μπορεί να αλλάξει ο Τόνι Κόσκελα αλλά προφανώς και ο Φιλανδός χθες προβληματίστηκε ιδιαίτερα με κάποιους παίκτες του. Ο χρόνος πιέζει για αποτελέσματα και στο στρατόπεδο της ΑΕΛ οφείλουν μόνο να δουν πως προχωρούν και το κυριότερο το πως θα αντιστρέψουν την κατάσταση.

Αριστείδου Μιχαήλ