Πολλά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Τσέλσι παρά τις ραγδαίες αλλαγές που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Telegraph, ο πρώτος που θα πληρώσει την κακή αγωνιστική εικόνα των μπλε είναι ένας εκ των βοηθών προπονητή του Μαουρίτσιο ΠοτσετίνοΜπρούνο Σαλτόρ.

Ο 42χρονος Ισπανός πήγε στους μπλε μαζί με τον Γκράχαμ Πότερ από την Μπράιτον και παρέμεινε στην ομάδα και με τον Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος εκτέλεσε χρέη βοηθού προπονητή κατά το δεύτερο μισό της σεζόν.

Έπειτα από συζητήσεις της διοίκησης με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αποφασίστηκε να παραμείνει και στο πλάι του Αργεντίνου αλλά πλέον είναι ο πρώτος που πληρώνει το κακό αγωνιστικό πρόσωπο των μπλε κατά τις πρώτες αγωνιστικές της φετινής Premier League.

Θυμίζουμε πως δημοσίευμα ήθελε τον στενό συνεργάτη του Τοντ Μπέλι και συνιοδιοκτήτη της ΤσέλσιΜπέχναντ Εγκμπαλί να επισκέπτεται τα αποδυτήρια της ομάδας μετά από την ήττα από την Νιούκαστλ και να ζητάει τον λόγο για το κακό ξεκίνημα στη χρονιά.