Ο Ποτσετίνο υποδέχεται τ’ αφεντικά στ’ αποδυτήρια γιατί το θεωρεί εποικοδομητικό. Το βράδυ της Τετάρτης η Τσέλσι κατάφερε και να σκοράρει και να πάρει νίκη. Και έπρεπε να περάσουν 338 αγωνιστικά λεπτά, αλλά και μια επίσκεψη από το περιβάλλον του Μπόελι για να… χαμογελάσουν οι «μπλε».

Τσέλσι: Κούνησε τα δίχτυα μετά από 338 λεπτά και μια «επίσκεψη» στ’ αποδυτήρια (vids)

Ο Νίκολας Τζάκσον από ασίστ του Κόουλ Πάλμερ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης του Λιγκ Καπ απέναντι στην Μπράιτον έκανε τη διαφορά για το 1-0 και την πρόκριση στον 4ο γύρο της διοργάνωσης. Ο Ντε Τζέρμπι είδε τους παίκτες του να ξεπερνούν την ήττα (3-2) από την ΑΕΚ με το 3-1 απέναντι στην Μπόρνμουθ, αλλά στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με όσες προσδοκίες κι αν επισκέφθηκε την πρωτεύουσα, έγιναν η ομάδα που τελικά … ενέπνευσε την Τσέλσι να σκοράρει.

Οι ποδοσφαιριστές του Ποτσετίνο κατάφεραν να κουνήσουν τ’ αντίπαλα δίχτυα έπειτα από 338 αγωνιστικά λεπτά και αυτό ήταν το πρώτο γκολ του συλλόγου για τον Σεπτέμβρη (!), αφού στο πρωτάθλημα δεν σημειώθηκε κανένα τέρμα για τον τρέχοντα μήνα.

Φυσικά, χρειάστηκε και η κουβέντα που έγινε στ’ αποδυτήρια με τον συνιδιοκτήτη, Μπεντάντ Εγκμπάλι, ο οποίος μετά την εντός έδρας ήττα (1-0) από την Άστον Βίλα, θέλησε να μιλήσει στον Ποτσετίνο και τους παίκτες του. Το ίδιο έκανε και μετά την αναμέτρηση του Λιγκ Καπ με τους «γλάρους», ώστε όλοι να καταλάβουν πως το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών είναι έντονο και το βλέμμα τους δεν παρεκκλίνει από το αγωνιστικό κομμάτι.