Back to back τρίποντο για τη Φιορεντίνα, η οποία επικράτησε της Κάλιαρι με 2-0. Επιστροφή στις νίκες για την Αταλάντα, 2-0 στο Ούντινε.
H Φιορεντίνα μετά τη νίκη επί της Αταλάνα επικράτησε της Ουντινέζε, εκτός έδρας, με 2-0 και πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο. Στο 32′ ο Μποναβεντούρα «σέρβιρε» στον Μαρτίνες, ο οποίος άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ και στο 90+2′ ο Ιταλός χαφ από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με σουτ λίγο έξω από την περιοχή διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του. Στους 10 βαθμούς οι Βιόλα, παρέμειναν με ένα τρίπονο οι Φριουλάνι.

Την ίδα ώρα οι Μπεργαμάσκι νίκησαν την Κάλιαρι με 2-0. Στο 23’ η Αταλάντα βρήκε δίχτυα με τον Λούκμαν αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ. Στο 33′ ο Κοουπμάινερς έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Ντε Κετελάρ, ο οποίος γύρισε στον Λούκμαν. που εξ επαφής έκανε το 1-0. Στο 76′ ο Πάσαλιτς διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του και κλείδωσε το τρίτο τρίποντο της ομάδας του, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους δυο βαθμούς. Για την ομάδα της Σαρδηνίας ο Παντελής Χατζηδιάκος ήταν βασικός και αγωνίστηκε για 64 λεπτά.