Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για τον Αρμπολέδα: «Είναι τραυματίας, θα αξιολογείται καθημερινά. Είναι πολύ δύσκολο να προλάβει, αλλά θα δούμε»

-Για Αντόνιο Πριέτο: «Η θέση που κατέχει είναι θέση που την Κυριακή αποθεώνεσαι πριν τον αγώνα κι αναθεματίζεσαι μετά τον αγώνα. Ποτέ δεν πρέπει να βιαζόμαστε να κρίνουμε έναν παίκτη, είτε από το google είτε από το youtube. Ας τους πιστώσουμε ότι κάτι μπορεί να ξέρουν. Αν ξετυλίξετε το κουβάρι των κινήσεων που κάναμε, θα καταλάβετε πολλά. Ο Σάλβα Φερέρ για παράδειγμα, αγωνίστηκε στην Ταραγόνα όταν ήταν τεχνικός διευθυντής ο Αντόνιο Πριέτο. Μπορεί να καταλάβει κάποιος τη λογική της μεταγραφής».

-Για τον Τσίκο και την πιθανή συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα: «Μόνο πρόβλημα δεν είναι αυτό. Να συγχαρούμε πρώτα απ’ όλα που το κατάφερε. Είναι τιμή κι όχι αρνητικό. Έχει όλα τα φόντα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, στον οποίο επενδύσαμε. Τα οφέλη μπορεί να είναι πολύπλευρα. Η συγκεκριμένη εξέλιξη χαροποίησε τον ίδιο, θα είναι χαρά και για μας να συμμετάσχει στη διοργάνωση».

-Αν θα γίνει άλλη μεταγραφή: «Δεν έχει κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Υπάρχει μια αναζήτηση στην αγορά. Αν υπάρχει κατάληξη εντός των χρονικών πλαισίων, θα προχωρήσουμε».

-Για το στόχο τη φετινή σεζόν: «Ο στόχος μας είναι να έχει πρωταγωνιστική πορεία η ομάδα. Να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

-Αν έφτασε τα 6000 διαρκείας: «Όχι, δεν έχουμε φτάσει σ’ αυτόν τον αριθμό. Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο, με τη Νέα Σαλαμίνα είχαμε 8000».

-Αν θα ζητήσει την κεντρική εξέδρα στο «Στέλιος Κυριακίδης» στο ματς με την Καρμιώτισσα: «Αυτή είναι η πρόθεσή μας, όπως είχε γίνει άλλωστε και στο παιχνίδι της Καρμιώτισσας με την Ομόνοια. Δεν υπάρχει λόγος να ισχύσει κάτι διαφορετικό στην περίπτωσή μας».