Αντίστροφα μετρούν άπαντες στον Παναθηναϊκό για την αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ και την επιστροφή της ομάδας σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιμετωπίζει το «κίτρινο υποβρύχιο» την Πέμπτη (19:45) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Europa League, με τον κόσμο του «τριφυλλιού» να ετοιμάζεται να κατακλύσει τις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου προκειμένου να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Μάλιστα, στην εν λόγω αναμέτρηση το «παρών» αναμένεται να δώσουν τα τμήματα του Ερασιτέχνη, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στα playoffs του Champions League με αντίπαλο την Μπράγκα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαρίστησε την «πράσινη» ΠΑΕ, καλώντας παράλληλα τον κόσμο της ομάδας να προμηθευτεί εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια και το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά στον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Βιγιαρεάλ.
Στους ρυθμούς του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ για το Γιουρόπα Λιγκ κινούνται άπαντες στον Παναθηναϊκό και ασφαλώς η «Μάνα του λόχου» είναι πάντα στο πλευρό των ευρωπαϊκών αγώνων που δίνει είτε η ΠΑΕ είτε η ΚΑΕ.

Στην προκειμένη ο ευρωπαϊκός αγώνας που δίνει το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι καθοριστικός και η ΠΑΕ για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του Ερασιτέχνη και ανοίγει τις πόρτες του για τους αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου καθώς και τους αθλητές-τριες ΑμεΑ.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά την ΠΑΕ και καλεί τους «αιώνια πιστούς» να κλείσουν θέση για τον αγώνα της Πέμπτης».